Ad Code

Responsive Advertisement

23-5-2023 - Το podcast του Θοδωρή Τσέλα για τον XFMgr και στο opiniononline.eu


1/ Ενας τίτλος που σηματοδοτεί τον θάνατο της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα:


«43χρονος πέθανε σε καρέκλα Επειγόντων στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης».
Μόλις μιάμιση ώρα νωρίτερα οι γιατροί τού είχαν δώσει εξιτήριο!

Ο άτυχος συμπολίτης μας, ακόμα κι όταν έπαιρνε το εξιτήριο, επέμενε ότι δεν νιώθει καλά. Οι εκκλήσεις του για βοήθεια αγνοήθηκαν. Και αντί να έρθει κάποιος γιατρός να εξετάσει την περίπτωσή του, ήρθε ο θάνατος…

Αυτού του είδους οι νοσηρές νοοτροπίες, όπως των στελεχών του «Παπανικολάου» που περιφρόνησαν τον ασθενή, δεν καλλιεργούνται σε μία ημέρα.

Και η διάλυση του συστήματος δημόσιας υγείας της Ελλάδας δεν… επιτυγχάνεται σε μία ημέρα.
Απαιτούνται χρόνος, προσπάθεια για το… χειρότερο και τα απολύτως ακατάλληλα πρόσωπα για να διαχειριστούν αυτόν τον τομέα.

Ο καθένας απο μέσα του σκέφτεται και ένα όνομα.
Όλοι αυτοί λοιπόν που σκεφτόμαστε είναι οι ένοχοι που δεν θα τιμωρηθούν ποτέ…


2/ Ποιος πολιτικός είπε:
«Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του», προσθέτοντας με νόημα: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί».
Τι εννοούσε, ποιους στοχοποιούσε;
Γιατί έπεσαν τα κοράκια να τον φάνε για αυτή την δήλωση;


3/ Στην χώρα που δεν ανακυκλώνει κανείς (ούτε εκείνοι που προσπαθούν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι απο την προσπάθεια τους αφού τα ίδια Απορριμματοφόρα παίρνουν και την ανακύκλωση και την θάβουν στην Φυλή), οι πολίτες θα επιβαρύνονται και με τέλος ανακύκλωσης!
Η επιβάρυνση ξεκινά από την 1η Ιουνίου οι πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων που που περιέχει PVC. Ο νέος φόρος που θα δουν στις αποδείξεις οι καταναλωτές, έχει οικολογικό χαρακτήρα και θα ανέρχεται σε 8 λεπτά του ευρώ (0,08 ευρώ) για κάθε προϊόν, η συσκευασία του οποίου περιέχει πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Αυτά και πολλά άλλα θα ακούσετε στο podcast της 23ης Μαϊου 2022 με τον Θοδωρή Τσέλα, μέσα από τον XFMgr και τον opiniononline.eu

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement