Ad Code

Responsive Advertisement

Τα αριστερογελάδια των Δημοκρατικών που το παίζουν και "make love not war" είναι τελικά τα πιο πολεμοχαρή...



Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ποιος έφερε την κατάσταση σε πόλεμο; 


Οι ΗΠΑ και οι Δυτικοί που όντως απείλησαν την Ρωσία χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως Δούρειο Ίππο. 

Αφού λοιπόν χρησιμοποίησαν την Ουκρανία, μήπως και τους βγει η εγκατάσταση δίπλα στην Μόσχα, ο Πούτιν απάντησε με ό,τι απαντά εδώ και αιώνες ο ισχυρός. 

Με πόλεμο. 


Οι Δυτικοί παράτησαν ουσιαστικά τον ουκρανικό λαό στην μοίρα του και ως συνήθως άρχισαν να παρλάρουν. Στο μεταξύ οι συγκρούσεις συνεχίζονται. Από την άλλη βέβαια καλώς το ΝΑΤΟ δεν εμπλέκεται, γιατί εάν εμπλακεί πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. 

Τι ακριβώς περίμεναν οι Αμερικάνοι; Οτι ο Πούτιν θα τους στρώσει το κόκκινο χαλί;

Ποιος είναι ο συνήθης ανιστόρητος και ηλίθιος κόπανος πίσω από αυτόν τον πόλεμο; Αυτός που ήταν και πίσω από την αραβική άνοιξη, που έκανε τόσες ηπείρους άνω κάτω. 

Πώς τα αριστερογελάδια των Δημοκρατικών που το παίζουν και "make love not war" είναι τα πιο πολεμοχαρή, κάποιος πρέπει να μας το εξηγήσει.

Επίσης έχω συγκινηθεί πάρα πολύ με τον πόνο που τους έπιασε για την παραβίαση του διεθνους δικαίου από την Ρωσία και πόσο κακιά είναι που μπήκε στην Ουκρανία, αλλά με τους Τουρκαλάδες που έχουν σχεδόν την μισή Κύπρο τόσες δεκαετίες και έχουν γράψει το διεθνές δίκαιο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους δεν διακρίνω κάποια ευαισθησία. Ούτε μία κύρωση για τα μάτια του κόσμου.

Οι Κινέζοι επίσης είπαν ότι καταλαβαίνουν την λογική ανησυχία της Ρωσίας για την ασφάλεια της και ότι η υπόθεση έχει μία ιστορική ιδιαιτερότητα. 

Μέχρι στιγμής δεν είδα κανένα κανάλι να το λέει. 
Όλα έχουν κόψει αυτήν την φράση και έχουν αφήσει το ότι σέβονται την ανεξαρτησία των Κρατών.
Εντάξει. 
Καταλάβαμε. 
Εμείς να τα βλέπουμε...



Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement