Ad Code

Responsive Advertisement

Διχόνοια και Διχασμός: Οι πολιτικοί το ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι τους

 

Όλα γυρνάνε γύρω απο τα χρήματα και τα συμφέροντα. 


Ξέρουν ότι εάν προκαλέσουν διχασμό στην κοινωνία θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα συμφεροντά τους ακόμα πιο εύκολα. Διαίρε και Βασίλευε. 

Ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι ενωμένος πρέπει να μην αφήνει την προπαγάνδα να προκαλεί διχασμό. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.... 

Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης θα έβαζε τα γέλια... 
Ο εμβολιασμένος απολαμβάνει, πλέον, πολλά περισσότερα δικαιώματα από τον ανεμβολίαστο. Έχουν μέσω της προπαγάνδας δημιουργήσει μια νοοτροπία ότι ο εμβολιασμένος είναι κάτι ανώτερο και ο ανεμβολίαστος κάτι κατώτερο. Κοιτούν ανεμβολίαστο και στραβώνει το πρόσωπο τους. Αρχίζουν ν' απομακρύνονται απο αυτόν διότι έχει περάσει στο υποσυνείδητό τους ή ότι έχει τον ιό ή είναι επικίνδυνος. 

Αυτή η κατάσταση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και δεν φταίνε οι πολιτικοί. Πάντα την δουλειά τους έκαναν. Ο κάθε ένας απο εμάς φταίει. Εμείς οι ίδιοι επιτρέπουμε σε όλους να μας ελέγχουν με αυτόν τον τρόπο.
Μαζί ενωμένοι νικήσαμε τους Τούρκους. 
Μαζί ενωμένοι αντισταθήκαμε στους Ιταλούς.
Μαζί ενωμένοι, όσο μπορούσαμε, αντισταθήκαμε στους Γερμανούς.

Δεν παραιτηθήκαμε! 

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, αλλά, όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Γιαυτό θα πρέπει να μορφωθεί λίγο ο κόσμος και να ανοίξει ένα βιβλίο ιστορία, ώστε να δεί τι πέτυχε ο ελληνικός λαός, όταν δούλεψε ομαδικά. 

Είναι ντροπή να πέφτεις θύμα τέτοιας προπαγάνδας. Συγγνώμη, αν θα προσβάλω κάποιον, αλλά αυτό που θα πω είναι γεγονός: Μόνο ένας ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ πέφτει θύμα των γκεμπελικών προπαγάνδων.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement