Ad Code

Responsive Advertisement

Ένας Έλληνας από την Αυστραλία μας εξηγεί γιατί ο Τζόκοβιτς θα απελαθεί από την Αυστραλία


Ως Αυστραλός Πολίτης έχω να πω πως:

Ο νόμος στην Αυστραλία ΕΙΝΑΙ πάνω από όλους κι εκπτώσεις δε γίνονται!

Μέγα λάθος της Οργανωτικής Επιτροπής (Melbourne Cup) να αποστείλει προσκλήσεις στους αθλητές για να εισέλθουν στη χώρα χωρίς να τους έχει στείλει ΚΑΙ ΤΟ πρωτόκολλο "διαδικασία εισόδου στη χώρα λόγω COVID-19".

Εάν η πρόσκληση στάλθηκε νομίμως κι ο Τζοκοβιτς αποφάσισε να έλθει με ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ χαρτί (ακόμη και να έχει υπογραφή του Παπά) αλλά δεν καλύπτει τις διατάξεις του Υγειονομικού Πρωτόκολλου της χώρας ΔΕΝ θα μπει στην Αυστραλία.

1ον η Σερβία είναι στις χώρες που η Αυστραλία αναγνωρίζει οπότε ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ μπορεί με ηλεκτρονική αίτηση (έγκριση εντός 24ων ωρών) να ταξιδέψει άφοβα στη χώρα χωρίς κανένα περιορισμό!
Λόγω Κωρονοιού ΚΑΙ η Αυστραλία έχει πλέον θέσει περιορισμούς στο ποιοι εισέρχονται στη χώρα κι επομένως με τη βίζα πρέπει να εμφανίζεται on line και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

2ον Ο Τζοκοβιτς ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ από την Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) Τεννις ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ στο "Melbourne Cup".

3ον Κάθε αθλητής από τις χώρες ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ η Αυστραλία αλλά η ΟΕ τον/την θέλει να συμμετάσχει στους εν λόγω αγώνες, ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο Προξενείο της Αυστραλίας (στη χώρα του/της) οπότε και του/της ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ βίζα εισόδου στη χώρα κι ο Τζοκοβιτς ΔΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ τέτοιου είδους βίζα για το λόγο που έγραψα στο 1ον.

4ον Εκτιμώ πως η ΟΕ του "Melbourne Cup" κάπου, κάπως πήγε να τον "μπάζει απ τη πίσω πόρτα" αλλά εδώ ΔΕΝ είναι μπανανία και το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ!!
Εάν έχει κάνει τη "λαμογιά" η ΟΕ μπορώ να σε βεβαιώσω προκαταβολικά ότι η Κυβέρνηση ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΨΕΙ ΩΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ την ώρα που πρέπει!

5ον Ο Τζοκοβιτς όταν πήγε στο γκισέ του αεροδρομίου στο Βελιγράδι για να πάρει τη κάρτα επιβίβασης ΦΑΙΝΕΤΑΙ ON LINE η βίζα που έχει εκδοθεί (βλέπε 1ον) ΑΛΛΑ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΟΝ ΠΈΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ COVID-19 (...?) και τον αφήσανε να ταξιδέψει οπότε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης κατά τον έλεγχο εισοδου φάνηκε το λάθος (ή η πουστιά της αναχώρησης απ το Βελιγράδι)
Εύχομαι κι ελπίζω ότι δε προσπάθησε από μόνος αυτή τη πολυπλοκότητα...
Όπως και να έχει ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement