Ad Code

Responsive Advertisement

Η εκστρατεία της μαντίλας...


Όσοι έχετε δει το σποτ του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον ρατσισμό θα αναρωτιέστε.


Ποιοι είναι τελικά οι ρατσιστές;
Εκείνοι που θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρη την κοινωνία τα δικά τους πρότυπα;
Έχουν θέση στην Ελλάδα οι ισλαμικές μαντίλες, που έχουν επανειλημμένα χαρακτηριστεί σύμβολο καταπίεσης εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο;
Αυτό θα είναι το μέλλον της Ελλάδας μας;
Νικάμπ, χιτζάμπ, κλειτεριδεκτομή, Σαρία κλπ κλπ κλπ;
Και πως θα συνδυαστεί η διαφορετικότητα των Gay με το Ισλάμ όταν στις ισλαμικές χώρες τους Gay τους πετούν από τις ταράτσες;

Ποιος νους ταραγμένος ξόδεψε 600.000 του Ελληνικού λαού για τέτοιες ανοησίες;;;

Ο λόγος για μια εκστρατεία κακέκτυπο αυτής που πριν από λίγους μήνες είχε προκαλέσει την οργίλη αντίδραση της Γαλλίας και η οποία υποτίθεται ότι μετέφερε μηνύματα ενάντια στην «ισλαμοφοβία». 

Στην ελληνική εκδοχή της, που έγινε υπό την αιγίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και φέρεται ότι κόστισε περίπου 60.000 ευρώ, παρουσιάστηκαν σποτάκι και αφίσες, με κεντρικό πρόσωπο τη μαντιλοφορούσα «Σαχάρ», η οποία, όπως μας πληροφορεί, είναι πολύ χαρούμενη που πλέον έχει μια «δεύτερη πατρίδα».

Πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρατήρησαν ότι μια τέτοια εκστρατεία θα ταίριαζε απολύτως στην εποχή και την αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για συνεχή πορεία της χώρας μας προς την ισλαμοποίηση λόγω… δικαιωματισμού. 

«Αν θέλαμε σποτ με τη Σαχάρ με τη μαντίλα, θα ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον στη Ν.Δ. νομίζουν ότι ο κόσμος τούς ψήφισε για την… πράσινη μετάβαση. Θα τρίβουν τα μάτια τους στις εκλογές αν συνεχίσουν έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά αγανακτισμένος χρήστης.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement