Ad Code

Responsive Advertisement

Κυβερνητικό έγγραφο εκθέτει τους διοργανωτές του Australian Open στην υπόθεση Τζόκοβιτς


Έγγραφο από το υπουργείο υγείας της Αυστραλίας εκθέτει την Tennis Australia στον χειρισμό της στο θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς αφού σύμφωνα μ' αυτό δεν τυγχάνουν ιατρικής εξαίρεσης μη εμβολιασμένοι αθλητές που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο


«Φωτιά» στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς η οποία "καίει" την Tennis Australia βάζει έγγραφο του υπουργείου υγείας της Αυστραλίας.

Το έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα το Code Sports της Αυστραλίας και ήταν μια επιστολή που έστειλε το Υπουργείο Υγείας στον CEO της Tennis Australia , Κρεγκ Τάιλι, στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με το έγγραφο οι διοργανωτές του Australian Open είχαν ενημερωθεί πριν στείλουν το επίσημο ενημερωτικό email προς όλους τους παίκτες, πως μια πρόσφατη νόσηση δεν αποτελεί απαραίτητα κριτήριο ιατρικής εξαίρεσης και είσοδου στη χώρα, για την αυστραλιανή κυβέρνηση.

H Tennis Australia έστειλε ενημέρωση προς τους αθλητές στις 7 Δεκεμβρίου στο οποίο δεν αναφέρονταν η επίσημη οδηγία της κυβέρνησης.

Προαφώς πάνω σ' αυτή την επιστολή «πάτησε» ο Νόβακ Τζόκοβιτς που ισχυρίστηκε ότι έχει ιατρική εξαίρεση ενώ όταν έφτασε στη Μελβούρνη διαπίστωσε πως δεν μπορεί να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, αφού δεν έχει ιατρική εξαίρεση.

«Η Αυστραλιανή Συνοριακή Αρχή έχει ενημερώσει ότι όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στην Αυστραλία θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι όπως ορίζεται από την Αυστραλιανή Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα Ανοσοποίησης (ATAGI). Σε σχέση με τις συγκεκριμένες ερωτήσεις σας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι άτομα που προσβλήθηκαν από την covid-19 τους τελευταίους 6 μήνες και επιδιώκουν να εισέλθουν στην Αυστραλία από το εξωτερικό και δεν έχουν λάβει 2 δόσεις από εγκεκριμένο ή αναγνωρισμένο εμβόλιο από την Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων, δεν λαμβάνοντας υπόψιν ως πλήρως εμβολιασμένοι», αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement