Ad Code

Responsive Advertisement

Βίντεο σοκ: Οι Έλληνες στα σπίτια τους από τις 2 - Οι μουσουλμάνοι στην πλατεία Συντάγματος και στην Ομόνοια έκαναν ανοιχτό κορονοπάρτι χωρίς μέτρα - χωρίς μάσκες


Η Αθήνα έχει γίνει Ισλαμαμπάντ


Την ώρα που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους και παρακολουθούσαν το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη-Ρουβά στην τηλεόραση, οι παράνομοι μετανάστες «κατακτούσαν» την πλατεία Συντάγματος.

Όχι, δεν πρόκειται για υπερβολή, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το πακιστανικό κανάλι URDU Greece έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είχε γεμίσει με μουσουλμάνους άνδρες!

Όπως φαίνεται στο βίντεο στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται μόνο αλλοδαποί - κυρίως Πακιστανοί - την ώρα που οι Έλληνες ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, καθώς τους απαγορεύθηκε μέχρι και η πρόσβαση στη συναυλία του Ρουβά. 

Γιατί ο Λυκαβηττός αντί να γεμίσει με θεατές γέμισε με κλούβες ΜΑΤ.

Αντιθέτως οι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας δεν τήρησαν κανέναν μέτρο ασφαλείας για τον Covid-19, ελάχιστοι φορούσαν μάσκα, παρά τον συνωστισμό, ενώ παρόλο που είναι υποχρεωτική ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, οι δυνάμεις ασφαλείας δεν έκοψαν ούτε ένα πρόστιμο. 

Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, περηφανευόταν για τους 10.000 αστυνομικούς που βγήκαν στους δρόμους, αλλά μάλλον χρησιμοποιούνται για να κυνηγούν τους Έλληνες ανεμβολίαστους και όσους Έλληνες αποφασίσουν να κάνουν κάποιο «πάρτι» (όπως «βαφτίζεται» κάθε μάζωξη).

Να σημειώσουμε επίσης ότι στο βίντεο δεν βλέπουμε γυναίκες...

Δείτε το βίντεο σοκ από την πλατεία Συντάγματος:
 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement