Ad Code

Responsive Advertisement

Τhe Jerusalem Post> - Ίσως "χρειασθούμε" ένα πόλεμο στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσουμε τον covid-19...

 

Mιλάμε για μία χώρα που εμβολιάστηκε πρώτη στο κόσμο και έσυρε μαζί της τον υπόλοιπο πλανήτη στο χορό του εμβολιασμού. 

Στο Ισραήλ έχουν εμβολιαστεί 6.493.462 ήτοι 70.5% του πληθυσμού με μία δόση. Δύο δόσεις έχουν λάβει 5.868.152 ήτοι ποσοστό 63.7% και 3 δόσεις (ενισχυτική) έχει λάβει το 45,4% του πληθυσμού της χώρας ή 4.184.597 πολίτες.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα – μαζί με τη Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολιασμού για τον COVID-19 – ψήφισε να επιτρέψει στον πληθυσμό με τον υψηλότερο κίνδυνο της χώρας να λάβει ένα τέταρτο εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19, πυροδοτώντας διαμάχες στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο. 

Στη συνέχεια οι αρχές θα πάγωναν για λίγο την απόφαση της 4ης δόσης.

Δύο χρόνια μετά όλα τα μέρη του πανδημικού project βρίσκονται στο σημείο που κάθε λογικός άνθρωπος περίμενε ότι θα βρεθούν. Το σημείο αυτό είναι το πρώτο άγριο αδιέξοδο όταν επιχειρείς να αντιμετωπίσεις έναν εργαστηριακό ιό και τις αγνώστου ταυτότητος εργαστηριακές μεταλλάξεις του μόνο με τα εμβόλια.

Ξέρετε γιατί μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας κοινότητας αρνείται να εμβολιαστεί και γιατί ένα μεγάλο ποσοστό από όσους έχουν εμβολιαστεί έχουν πλέον δεύτερες και τρίτες σκέψεις όπως προκύπτει από τους αριθμούς στο Ισραήλ όπου από τους 6.493.462 που έλαβαν τη 1η δόση μόνο 4.184.597 έκαναν την 3η δόση-πάνω από 2 εκατ. λιγότεροι;

Η απάντηση είναι γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω, ακόμη και εκείνοι που δεν κάθονται να συνδέσουν τα γεγονότα, από ένστικτο πιστεύει ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και δεν έχουμε να κάνουμε με μία φυσική πανδημία. 

Δεν είναι τόσο ο φόβος των εμβολίων αλλά η ενστικτώδης αντίδραση στο σενάριο του εργαστηριακού ιού που δεν διέφυγε από εργαστηριακό ατύχημα αλλά σκόπιμα πετάχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας.

Εχουν περάσει άλλωστε δύο χρόνια και παρά τον τρόμο που έχουν σπείρει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου που ανήκουν σε 2-3 εταιρίες στις οποίες ανήκoυν επίσης η Pfizer, η Moderna, η CureVac, etc. δεν έχει βρεθεί (ούτε πρόκειται εάν έχουμε να κάνουμε με σοβαρούς επιστήμονες και όχι πεπετζήδες) το ζώο-ξενιστής.

Κάθε μέρα που περνάει οι πολίτες του κόσμου, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, συνειδητοποιούν αυτό που για κάποιους “μεταφυσικούς” λόγους δεν βάζουν στο τραπέζι του διαλόγου ο Μόσιαλος, ο Καπραβέλος, η Θεοδωρίδου, ο Βασιλακόπουλος και για το οποίο προειδοποίησε, προς τιμή του, ο George Soros και ανέδειξε το Κουρδιστό Πορτοκάλι>

Ο μεγαλοεπενδυτής George Soros έχει προειδοποιήσει κατ΄επανάληψη τους εμπνευστές του πανδημικού project>

«Ο κριτικός τρόπος σκέψης βρίσκεται στον πυρήνα της οικοδόμησης και της διατήρησης μιας ανοιχτής κοινωνίας. Όλοι οι κοινωνικοί μας θεσμοί είναι ατελείς και πρέπει να επιμείνουν στη βελτίωση της. Αυτό είναι το ιδανικό μιας ανοιχτής κοινωνίας. Από την εμπειρία της ζωής υπό τον κομμουνισμό και τον ναζισμό κατά τη διάρκεια της νιότης μου, είδα πώς αυτές οι ιδεολογίες και οι θεσμοί τους που διεκδικούσαν την τέλεια γνώση οδήγησαν στη φίμωση και την περιθωριοποίηση των μειονοτικών φωνών».

«Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά περίπλοκη, απείρως πολύπλοκη και όλοι αντιμετωπίζουμε τη ζωή με ατελή κατανόησηΌποιος ισχυρίζεται την τέλεια γνώση κάνει λάθος. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός ήταν ιδεολογίες αυτού του είδους».

Με αυτά τα λόγια ο κ. Soros προειδοποιεί “κάποιους” που πιστεύουν ότι κατέχουν τη Τέλεια Γνώση.

Αυτή τη φορά με αφορμή το αδιέξοδο του Ισραήλ η παγκόσμια κοινότητα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει την πραγματική πηγή του προβλήματος που δεν είναι τα εμβόλια αλλά η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ιού όπως από την αρχή της πανδημίας επισημαίνει το Κουρδιστό Πορτοκάλι στην πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική διετία της 14χρονης ιστορίας του.

Σ΄αυτό το σημείο βρισκόμαστε.

Σ΄αυτό το σημείο βρέθηκε πρώτο το Ισραήλ το οποίο ξεκίνησε πρώτο τη κούρσα του εμβολιασμού κάτι που δεν το είχε υπολογίσει ουδεμία προσομοίωση, ούτε η 201, ούτε η Monte Carlo.

Oι Ισραηλινοί πολίτες λοιπόν έκαναν και τις 3 δόσεις του εμβολίου για να αντιμετωπίσουν έναν ιό που θα μπορούσε να είχε παρασκευασθεί (για τις ανάγκες των εμβολίων πάντα-δλδ για το καλό μας π.χ. στο National Microbiology Laboratory στο Winnipeg του Καναδά, στο Medical Research Institute of Infectious Diseases, στο Maryland των ΗΠΑ ή στο διαβόητο Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan ή τέλος πάντων σε ένα από τα Ινστιτούτα Επιπέδου Ασφαλείας 4.

Άλλωστε υπάρχει καταγεγραμμένος διάλογος (από ανταλλαγή email) μεταξύ του Antony Fauci και του Kristian G. Andersen για τα εργαστηριακά χαρακτηριστικά του ιού της COVID-19 τα οποία θα επιχειρούσε στη συνέχεια να συγκαλύψει η επικοινωνιακή εκστρατεία του Peter Daszak.

Τα email Fauci-Andersen αποκτούν πλέον μία δυστοπική επικαιρότητα.

Συγκάλυψη σημαίνει επίσης ότι υπάρχει ένα σκασμό κόσμος που γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη όπως για παράδειγμα η κυβέρνηση και το ΚΚ της Κίνας, οι επιστήμονες που συμμετείχαν στη παρασκευή του ιού, οι πολιτικοί που στη συνέχεια χτυπιούνται σαν καλοκουρδισμένοι να κάνουμε τα εμβόλια και πάει λέγοντας.

Επίσης από τη στιγμή που ο πρώτος ιός είναι εργαστηριακός το ίδιο θα μπορούσε να συμβαίνει με όλες τις μεταλλάξεις του. Μάλιστα το ακόμη πιο εφιαλτικό σενάριο θα είναι άλλοι να έχουν κάνει τον αρχικό ιό και τη μετάλλαξη Delta και άλλη δύναμη τη μετάλλαξη Omicron (και όσες τυχόν ακολουθήσουν) για παράδειγμα θέλοντας να στείλει μήνυμα στους εμπνευστές του project.

Στο Ισραήλ λοιπόν αρκούσε η μετάλλαξη Omicron για να αρχίσουν να σκέφτονται έντρομοι την αδιέξοδη επιλογή των εμβολίων στην οποία τους είχε παρασύρει ο Bibi στη προσπάθειά του να κερδίσει τις εκλογές.

Το Ισραήλ ακολούθησε ο υπόλοιπος πλανήτης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ λοιπόν, Καθ. Nachman Ash, δεν έχει ακόμη εγκρίνει τη σύσταση για 4η δόση –και μπορεί και όχι– καθώς περισσότερα δεδομένα σχετικά με την πιθανότητα εμφάνισης σοβαρής λοίμωξης από την παραλλαγή Omicron αρχίζουν να εμφανίζονται.
Γιατί όμως η επιτροπή έκανε σύσταση για 4η δόση αν δεν είχε όλα τα δεδομένα;
Οι εκθέσεις που παρουσιάστηκαν στην Επιτροπή από το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών και Γνώσης-National Information and Knowledge Center  ένα τμήμα των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων καθώς και από μια ξεχωριστή κοινή ιατρική ερευνητική ομάδα θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για μια απροσδόκητα τολμηρή απόφαση.
«Μέσα σε έναν ή δύο μήνες, η προστασία στο Ισραήλ θα μπορούσε να επιστρέψει σχεδόν στο σημείο που ήταν πριν από τα εμβόλια», προειδοποίησε μια έκθεση του κέντρου γνώσης. «Η μετάβαση από το Delta στο Omicron θα κάνει το Ισραήλ από το να είναι εύλογα προστατευμένο σε σχεδόν καθόλου προστατευμένο».

Στην παρουσίασή του, την οποία είδε η The Jerusalem Post (ρεπορτάζ-, το κέντρο έδειξε ότι η προστασία που παρέχεται σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω που έλαβαν τρίτη δόση αναμένεται να μειωθεί από 75% σε μόλις 25% μέσα σε ένα μήνα, καθώς η παραλλαγή Omicron γίνεται το κυρίαρχο στέλεχος στο Ισραήλ.

Ένας λόγος για αυτό είναι ότι το εμβόλιο εξασθενεί γρήγορα, όπως εξηγείται από μια ξεχωριστή παρουσίαση στην επιτροπή που έγινε από ερευνητές από το Υπουργείο Υγείας, το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, το Technion και το Ινστιτούτο Gertner.
Ένα γράφημα που παρουσιάστηκε από τον καθηγητή του Weizmann, Ron Milo έδειξε ότι τα εμβόλια Pfizer άρχισαν να εξασθενούν μετά από μόλις τρεις μήνες και για τη δεύτερη και για την τρίτη δόση.
Στο Ισραήλ, το μεγαλύτερο μέρος του ηλικιωμένου πληθυσμού (845.779 άτομα) έλαβε αναμνηστικά εμβόλια πριν από περισσότερους από τέσσερις μήνες.
«Η εξαιρετική άμυνα ενάντια στη μόλυνση από την παραλλαγή Delta από την τρίτη δόση αρχίζει να διαβρώνεται», ανέφερε η έκθεση.
Έδειξε ότι το τρίτο εμβόλιο στην αρχή παρείχε τέσσερις φορές περισσότερη προστασία από το δεύτερο, αλλά τόνισε ότι «η σημειωμένη προστασία έναντι της μόλυνσης με την παραλλαγή Delta για όσους εμβολιάστηκαν με το αναμνηστικό αρχίζει να μειώνεται».
Η ίδια παρουσίαση της διαφάνειας πρόσθεσε ότι οι προκαταρκτικές αναλύσεις δεν δείχνουν μείωση του οφέλους του εμβολίου έναντι της σοβαρής νοσηρότητας, αλλά υπάρχει πρόβλημα να ληφθούν αξιόπιστα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο δεδομένων λόγω του μικρού αριθμού περιπτώσεων της Οmicron μέχρι στιγμής.

ΓΕΝΙΚΑ, τα εμβόλια έχουν βρεθεί ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά έναντι του Omicron από το Delta, είπαν οι ερευνητές.

«Η προστασία της 3ης ενισχυτικής δόσης από μόλυνση έναντι της παραλλαγής Omicron είναι χαμηλότερη από την παραλλαγή Delta», είπαν. «Το κύμα Omicron βρίσκεται σε άνοδο και η ασυλία βρίσκεται σε πτώση».
Οι ερευνητές σχεδίασαν ένα σενάριο τεσσάρων μερών που έβαλε το Ισραήλ σε μια πραγματική βιασύνη να αποφασίσει για μια τέταρτη βολή.
«Μέσα σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες, αναμένονται μολύνσεις σε πολύ μεγάλη κλίμακα, επομένως ο χρόνος για τη λήψη αποφάσεων είναι σύντομος», είπαν, παρουσιάζοντας τέσσερις φάσεις, η πρώτη έχει ήδη περάσει.

Φάση πρώτη: Καθυστέρηση της έναρξης της εξάπλωσης του Omicron στην κοινότητα. Εκτίμηση χρόνου: ολοκληρώθηκε.

Φάση δύο: Μετάβαση από μεμονωμένα συμβάντα μόλυνσης ανά ημέρα σε νοσηρότητα σε επίπεδο παρόμοιο με αυτό της Delta. Εκτιμώμενος χρόνος που απομένει: μία εβδομάδα.

Τρίτη φάση: Μετάβαση σε επίπεδο υψηλής νοσηρότητας, δηλαδή μετάβαση από 500 έως 1.000 νέες μολύνσεις την ημέρα σε 5.000 έως 10.000. Εκτίμηση χρόνου: μία έως δύο εβδομάδες.

Τελική φάση: Υπερφόρτωση του νοσοκομείου καθώς τα άτομα που έχουν μολυνθεί με το Omicron αναπτύσσουν σοβαρή ασθένεια, περισσότερα άτομα προσβάλλονται από γρίπη και το ιατρικό προσωπικό μπαίνει σε καραντίνα.

Πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει αυτό; Με βάση την εμπειρία της χώρας από προηγούμενα κύματα, έως δύο μήνες.
Και οι δύο παρουσιάσεις είπαν ότι με την προσφορά μιας τέταρτης λήψης εμβολίου, η προστασία θα ανανεωνόταν και επομένως θα ήταν υψηλότερη έναντι λοιμώξεων και σοβαρών ασθενειών.

Αυτό συμβαίνει γιατί τους δύο πρώτους μήνες, το εμβόλιο Pfizer προσφέρει βέλτιστη προστασία: 70% έως 90% προστασία τον πρώτο μήνα και 50% έως 70% τον δεύτερο μήνα.
Από την άλλη πλευρά, είπαν, «πλήρης πληροφόρηση για σοβαρή ασθένεια από την Omicron μπορεί να έρθει μόνο όταν είναι ήδη πολύ αργά… Μπροστά στον Omicron, υπάρχει σημασία να αναλάβουμε δράση στα αρχικά στάδια του κύματος».

Ώσπου να έλθει η επόμενη εργαστηριακή μετάλλαξη και η μεθεπόμενη και πάει λέγοντας. Είναι η ώρα η παγκόσμια κοινότητα των πολιτών να κοιτάξει κατάματα την εργαστηριακή προέλευση του ιού και να ζητήσει το αυτονόητο> Να εντοπιστούν οι επιστήμονες που τον παρασκεύασαν και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να δώσουν λεπτομέρειες για την παρασκευή του ιού και τα συστατικά του ώστε να υπάρξει αντίδοτο προσαρμοσμένο με ακρίβεια στα συστατικά του.

Σε διαφορετική περίπτωση θα “χρειασθούμε” ένα πόλεμο στην Ευρώπη για αντιπερισπασμό και ο Nick Hard θα μπορούσε να φέρει σε πέρας και αυτή την αποστολή…

kourdistoportocali.com 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement