Ad Code

Responsive Advertisement

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα


Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε λίγο πριν τις 16.00 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.


Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο μόνος του με το αυτοκίνητό του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού διώκεται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά μήνυση γυναίκας για ανάρτηση εν αγνοία της με βίντεο από προσωπικές της στιγμές.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν από το πρωί στο σπίτι του, σε προάστιο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τις πληροφορίες να διαδέχονταν η μία την άλλη ότι από στιγμή σε στιγμή η αστυνομία θα προχωρούσε στη σύλληψή του. Τελικά, γύρω μετά τις 14:30, ο παρουσιαστής έφυγε από την οικία του με το αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνος του.

Κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει από το βράδυ της Τρίτης ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του παρουσιαστή, ο οποίος, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη η αστυνομία θα προχωρούσε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του θύματος του παρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε σε βάρος του μήνυση, ανέφερε πως σε βάρος του Παναγιωτόπουλου, μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμη και εντός της ημέρας.

Μία ημέρα αφότου έγινε γνωστή η νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου από οικογενειακή του φίλη για ροζ βίντεο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες με πρωταγωνίστρια την ίδια, ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως ο παρουσιαστής ακόμη κι εντός της ημέρας να συλληφθεί και σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλημμέλημα.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement