Ad Code

Responsive Advertisement

Έχουμε πεθάνει όλοι από "Ο" και δεν το ξέρουμε...


Δεν πρόλαβε να βγει η Όμικρον και εδώ ήδη έχουμε πεθάνει όλοι από Ομικρον και δεν το ξέρουμε. Άρχισαν οι πετσωμένοι την τρομοκρατία με τα fake news. 

Ούτε μία λέξη δεν πιστεύω από αυτούς τους άθλιους. Φυσικά αυτα συμβαίνουν με απόλυτη ευθύνη του πρωθυπουργικού γραφείου που έχει υπό την σκέπη του το ΑΠΕ-ΜΠΕ και μοιράζει της ειδήσεις στις Πράβντες του όπως του αρέσουν.

Η Ομικρον λοιπόν έχει δύο θετικούς από εδώ και πέντε από εκεί όλους κι όλους. Στην Ελλάδα έχουμε μόλις έναν που το έμαθε από την τηλεόραση ο άνθρωπος ότι έχει την όμικρον - έτσι συμβαίνει στις μπανανίες αγαπητέ, μην εκπλήσσεστε. Έχουμε μόλις εννιά περιπτώσεις στην Γαλλία των 65 εκατομμυρίων κατοίκων. 

Όλοι λένε ότι η Ομικρον είναι ασήμαντη εντελώς, καθώς εκδηλώνεται με ήπια έως καθόλου συμπτώματα.

Οι γιατροί, όπως διαβάζω στην Figaro και να με συχωρνά η Παγώνα που προτιμώ την Φιγκαρο από την ίδια, ακόμη κάνουν υποθεσεις για την Ομικρον, η οποία προς το παρόν φαίνεται πιο ήπια. 

Η Φιγκαρό έχει δύο ήπια αρθράκια για την νέα μετάλλαξη και αυτό είναι όλο. Εμείς εδώ ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε και όπως καταλαβαίνετε παίζει και να γίνουμε όλοι ζόμπυ από την μετάλλαξη Ομικρον.

Στο μεταξύ ναααααα κάτι τίτλοι ότι ξεφεύγει λέει από την φυσική ανοσία. 
Ελα! Το ότι μέχρι τώρα το 99% με όμικρον είναι διπλοτριπλοεμβολιασμένοι περνάει στο ντούκου. Δεν είδα κανέναν τίτλο "Μολύνει και όσους έχουν εμβολιαστεί". 

Μην μας χαλάσει το αφήγημα.

Ο ένας και μοναδικός λόγος που ρίχνω μία ματιά στις σκουπιδοσελίδες που ονομάζονται ενημερωτκές είναι για να βλέπω μέχρι πού φτάνει η αλητεία τους. Δεν πιστεύω λέξη για τίποτα από αυτά που γράφουν. Αποκρύπτουν γεγονότα σημαντικά, δεν παρέχουν πλήρη ενημέρωση και το μόνο που κάνουν είναι να τρομοκρατούν και να ψεύδονται. 

Ένας λόγος που χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη ήταν και η μιντιακή διαχείρηση της πανδημίας. 

Ας θερίσουν τώρα ό,τι έσπειραν.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement