Ad Code

Responsive Advertisement

Ο άνθρωπος που μίλησε για "διεφθαρμένους Έλληνες" θα δίσταζε να μιλήσει για νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ; 2 ώρες μετά βέβαια το πήρε πίσω...


"Το σάββατο κοκόρι και την Δευτέρα κότα" λέει μια παλιά ελληνική παροιμία...

Μετά την πανπασοκική κατακραυγή που ξεσήκωσε η αστεία καταγγελία του για νοθεία στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε ότι πραγματικά βρίσκεται σε πλήρη πανικό.

Μέσα σε μόλις δύο ώρες ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προβεί σε νέα δήλωση και να ανακαλέσει τις αρχικές αιτιάσεις του για τις εκλογές της πρώτης Κυριακής θέλοντας να πείσει τους πάντες ότι δεν επρόκειτο για καταγγελία, ότι δεν επρόκειτο για νοθεία αλλά για αίτημα διερεύνησης και παρατυπίες.

Σε κάθε περίπτωση με την αποπρόσαλλη πολιτική του στάση ο Γιώργος Παπανδρέου απλώς δίνει την χαριστική βολή στην υποψηφιότητά του και κινδυνεύει με ακόμη μεγαλύτερη ήττα από τις περίπου 20 μονάδες που βλέπουν αντικειμενικοί παρατηρητές που δεν υποστηρίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο που είδε το επιτελείο του έστω και εκ των υστέρων ότι διαμορφωνόταν ένα κλίμα πλήρους απαξίωσης για την αδιανόητη ενέργειά του να καταγγείλει νοθεία 2.700 σταυρών την ίδια ώρα που η διαφορά του από τον πρώτο ήταν περίπου 27.000 σταυροί, ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει δήλωση πλήρους αναδίπλωσης, πετώντας στην ουσία πετσέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement