Ad Code

Responsive Advertisement

Σε χώρα ανεμβολίαστων μετατρέπεται η Ελλάδα - Oι αρνητές της 3ης δόσης (2 και πλέον εκατ.) προκαλούν μείζον πολιτικό, θρησκευτικό, ιατρικό και οικονομικό θέμα


Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο 350.000 έχουν κάνει την 3η δόση


Ένα μείζον πολιτικό, θρησκευτικό, ιατρικό και οικονομικό θέμα ανέδειξε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης.

Πρόκειται για τους 2 και πλέον εκατομμύρια εμβολιασμένους συμπολίτες μας οι οποίοι όφειλαν ήδη να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα της επικράτειας και να λάβουν την 3η δόση μια και ήδη θεωρούνται ανεμβολίαστοι εφόσον έχουν περάσει 5-6 μήνες από τη μέρα που έκαναν τη 2η.

Εάν λάβουμε υπόψη μας την πρόσφατη έρευνα του Imperial College που θέλει ακόμη και τους εμβολιασθέντες να κουβαλάνε ικανό ιικό φορτίο και να μεταδίδουν τον ιό στα προσφιλή τους πρόσωπα-πόσο μάλλον εάν έχουν περάσει 5-6 μήνες-αντιλαμβάνεστε ότι οι διπλά εμβολιασθέντες συμπολίτες μας αρχίζουν να μετράνε πλέον ως ανεμβολίαστοι.

Ως εκ τούτου είναι λίαν επικίνδυνο 2 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι-εμβολιασθέντες να κυκλοφορούν με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε δημόσιους χώρους, στις εκκλησίες, εντός του κοινοβουλίου και φυσικά στις δημόσιες υπηρεσίες, την αστυνομία, τον στρατό, κλπ.

Ολοι αυτοί οι συμπολίτες μας των δύο δόσεων οι οποίοι μαθηματικά αυξάνονται καθημερινά μια και περνάει το διάστημα των 6 μηνών έρχονται να προστεθούν στον αριθμό των ανεμβολίαστων.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο 350.000 Έλληνες έχουν κάνει την 3η δόση.

Εάν το πιστοποιητικό νόσησης για όσους δεν σπεύσουν για την 3η- με την παρέλευση 6μηνου- ακυρώνεται αυτόματα αντιλαμβάνεστε ότι τα μέτρα ελεύθερης πρόσβασης θα ισχύουν μόνο για όσους έχουν κάνει τις 3 δόσεις και σε περίπτωση οικογενειακής εξόδου εάν έχουν εμβολιάσει και τα παιδιά τους άνω των 12 ετών και σύντομα άνω των 5 ετών.

Μόνο με 350.000 πλήρως εμβολιασθέντες με 3 δόσεις να κινούνται ελεύθερα (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σύμφωνα με την επιτροπή των επιδημιολόγων) θα πρέπει σε ένα κράτος με 400 δις χρέος (σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος) να ζήσει η αγορά, τα καταστήματα, η εστίαση, τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι εκκλησίες (ακόμη και οι εκκλησίες που ζουν από το παγκάρι και τον οβολό των πιστών θα καταρρεύσουν εάν υπάρξει ουσιαστική εφαρμογή των μέτρων και ακύρωση των πιστοποιητικών με την παρέλευση του 6μήνου) και φυσικά τα πολιτικά κόμματα και τέλος η Οικονομία.

Πολιτικοί όπως ο Νίκος Φίλης του Σύριζα και ο Νίκος Ανδρουλάκης του ΚΙΝΑΛ ζήτησαν οι εμβολιασμοί να γίνουν υποχρεωτικοί- και να υπάρξει μάλιστα πανστρατιά για την 3η δόση. Το θέμα είναι εάν θα ανταποκριθούν οι απροστάτευτοι πλέον πολίτες των δύο δόσεων στο κάλεσμα για την 3η δόση και επίσης πόσοι τελικά είναι σήμερα οι ανεμβολίαστοι εάν οι πλήρως εμβολιασθέντες με 3 δόσεις είναι μόνο 350.000;

Επειδή ο εμβολιασμός δεν είναι παρθενία αλλά ιατρική προστασία είναι υποκριτικό να θέλουμε να πάρουμε την παρθενία όσων δεν έχουν κάνει καν τρύπημα την στιγμή που σχεδόν όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα ανεμβολίαστων.

Το ίδιο συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο με εξαίρεση το Ισραήλ όπου περίπου 4 εκατ. κάτοικοι έχουν σπεύσει να κάνουν την 3η δόση.




Ελλάδα

Δόσεις που έχουν χορηγηθεί
12,8 εκ.


Πλήρως εμβολιασμένοι
6,39 εκ.

Πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού
59,7% 



Παγκόσμια

Δόσεις που έχουν χορηγηθεί
7,15 δισ.

Πλήρως εμβολιασμένοι
3,08 δισ.

Πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού
39,5%

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement