Ad Code

Responsive Advertisement

Η ιστορία των απανταχού ανθυποσελεμπριτι


Βγαίνει ενας, μια, ένα (γιατι έχουμε πια και το τρίτο φύλο στο τραπέζι) σε μια ριάλιτι εκπομπή να κάνει την ή τον «ειδικό».

Η τηλεόραση επειδη χρειάζεται «ειδικους» εφευρίσκει «ειδικους». 
Ειδικους σε όλα, με κάθε στυλ, ύφος, εμφάνιση. 

Στο βωμό της διαφορετικότητας αναδεικνύονται περσόνες που απλά και μόνο είναι γελοίες ώστε να δικαιολογηθεί το «διαφορετικό». 

Όλα μια υποκρισια. 

Ο ειδικός, ο κάθε ειδικός δεν γίνεται πιο ειδικός επειδη είναι διαφορετικός. Είναι το ζητούμενο να ζητάμε το διαφορετικό και να το αναδεικνύουμε; 

Ναι! 

Αλλά όχι όταν ψάχνουμε έναν «ειδικό»! 

Περισσότερο στις εκπομπές υποκουλτούρας μας πασάρουν δεκάδες περσόνες ως καταπληκτικά πετυχημένες στον χώρο τους, που όλοι μιλούν γι αυτές, που ουαου έχουν καταφέρει καταπληκτικά πράγματα και ξαφνικα τους βλέπουμε στους δεκτές μας, στα σοσιαλ άλλων ανθυποσελεμπριτι να μας λένε ποσο πετυχημένοι είναι παρά το ποσο διαφορετικοί είναι, το ποσο μπουλινγκ έχουν φαει αλλά τα κατάφερναν κλπ κλπ. Μια μανιέρα που κούρασε! 

Κούρασε όχι γιατι δεν πρέπει να προκρίνουμε το διαφορετικό και να στηλιτεύουμε τον εκφοβισμό αλλά γιατι όλος ο χώρος του σόου μπιζ είναι απλά δήθεν. 

Η σιχαμένη ανάρτηση του Τάσου #Ξιαρχό εναντίον μιας νεας κοπελας με παραπάνω κιλά, ενός βασικά γελοίου τυπου που εκμεταλλεύτηκε ακριβώς αυτόν τον δήθεν σεβασμό στο διαφορετικό για να ακουστεί σε κοινά με μειωμένη αντίσταση στη χαζομάρα, αποδεικνύει ότι έχουμε ήδη χάσει το μετρο! 

Η υπεράσπιση του απο τηλεπερσονες με ροζ, κόκκινα, μπλε μαλλιά που έγιναν γνωστές από γάμους και προώθηση προϊόντων στο ινσταγκραμ είναι άθλια. Το ότι μας λένε αυτές οι τηλεπερσονες πως γινόμαστε ίδιοι με τον Ξιαρχό επειδη τον στηλιτεύουμε δείχνει την πρεμούρα ενός σάπιου, επιφανειακού και ανούσιου συστήματος να ανακυκλώνει ανθρώπους - φούσκες με δήθεν κοινωνικά προστάγματα.

Η κοινωνία χρειάζεται να γίνει ανθρώπινη όχι γελοία και ξεφτιλισμένα εκμεταλλεύτρια. 
Δεν πείθει η σόου μπιζ πως θέλει το διαφορετικό! 

Την τσέπη της θέλει αλώβητη και ανίκανο κοινό να σκεφτεί τι συμβαίνει. Ας μείνουν οι ανθυποσελεμπριτι στην επιλογή βαφής για τα υπέροχα μαλλιά τους, δεν μας αφορά τιποτ άλλο περαν το πως πετυχαίνουν το χρωμα στη ρίζα τους.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement