Ad Code

Responsive Advertisement

"Καμία ανοχή στην παράνομη αφισοκόλληση" λέει ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτος και το κάνει πράξη!

Η κατάσταση έχει (ξανά) ξεφύγει.


Κάποιοι νομίζουν πως αναρτώντας μια αφίσα σε μια κολώνα κάνουν διαφήμιση ενώ στην ουσία απλά παρανομούν.

Οι παράνομες αυτές διαφημίσεις, οι αφίσες σε στύλους αλλά και τα γκράφιτι που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι «έργα τέχνης», αποτελούν τόσο παλιό και διαδεδομένο πρόβλημα που πλέον περνά σχεδόν απαρατήρητο από τους περισσότερους κατοίκους, συνηθισμένοι καθώς είναι σε μια παγιωμένη αυθαιρεσία.

Είναι όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους και στους κανονισμούς; Όχι βέβαια...

Ενώ επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα στους επιχειρηματίες που θα παρανομήσουν, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα πολιτικά κόμματα τα οποία νομίζουν πως λειτουργούν στο απυρόβλητο.

Σε αυτή τους την αυθαιρεσία βάζει φρένο ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτος τουλάχιστον για την πόλη του.

Ιδού τι ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα σήμερα το πρωί:

"Με εντολή μου τα συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν από το πρωί τις εκατοντάδες αφίσες που κόλλησαν σε φανάρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια ακόμα και στις νέες ταμπέλες οδοσήμανσης αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο απαρχαιωμένος αυτός τρόπος επικοινωνίας προσβάλλει μια ολόκληρη κοινωνία και το περιβάλλον αφού τις αφήνουν εκεί ανεύθυνα για εβδομάδες. 

Στο εξής όσοι δεν σέβονται την πόλη και την εικόνα της που δεν είναι αυτή η τριτοκοσμική που δείχνουν οι εικόνες θα έχουν τις ανάλογες συνέπειες ενώ τα συνεργεία μας θα καθαρίζουν την ίδια μέρα την ρύπανση τους."
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement