Ad Code

Responsive Advertisement

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του


Ο 39χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι η 75χρονη νονά τού έδινε χρήματα κατά καιρούς, όμως τη σκότωσε όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε


Πώς έφτασε άμεσα στα ίχνη του η Αστυνομία - Οι κινήσεις του δράστη μετά το στυγερό έγκλημα στη Νέα Ιωνία Βόλου

Όλη νύχτα ανακρινόταν ο 39χρονος ντελίβερι Θ.Μ., για να αποκαλύψει και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια της στυγερής δολοφονίας της 75χρονης νονάς του Ευθαλείας Αβραμίδου- Αλεξούλη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Όπως είπε, η ηλικιωμένη του έδινε κάθε τόσο χρήματα, αλλά όταν της ζήτησε 2.000 ευρώ αρνήθηκε να του τα δώσει.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός ισχυριζόταν επίμονα ότι "θόλωσε" και μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα με ένα αιχμηρό αντικείμενο που είχε πάντα πάνω του. Όμως, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και τον πίεζαν ως την τελευταία στιγμή, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, να το παραδεχθεί. Άλλωστε, αυτό έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Αναπάντητο είναι ακόμη και το ερώτημα αν μετά την δολοφονία ο Θ.Μ. πήγε στο διαμέρισμα της νονάς του και έψαξε να βρει χρήματα. Ο ίδιος το αρνήθηκε, προβάλλοντας την δικαιολογία ότι φοβήθηκε μην ξυπνήσει τον 46χρονο γιο της 75χρονης που πάσχει από νοητική υστέρηση και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία προκαλεί υπνηλία. Ωστόσο, ερευνάται ακόμη το ενδεχόμενο να μπήκε αθόρυβα στο σπίτι και να βρήκε κάποιο ποσό που είχε για ώρα ανάγκης η ευκατάστατη νονά του.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η τελευταία κλήση στο κινητό της αδικοχαμένης Ευθαλείας είχε γίνει από τον βαφτισιμιό της, το πρωί της Πέμπτης. Τότε είχαν δει την 75χρονη για τελευταία φορά οι γείτονές της, όταν βγήκε για να κάνει τα ψώνια της. Κανείς δεν την είδε όταν επέστρεψε, αλλά κανείς δεν είδε και τον 39χρονο να μπαίνει στο κτίριο. Εκτιμάται, όμως, ότι είχε κρυφτεί περιμένοντας τη νονά του και την χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου.

Στη συνέχεια, την έβαλε στον ώμο του και τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει ότι έκρυβε όσα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να κρύψει το έγκλημα που προσχεδίαζε. Κατακρεούργησε την άτυχη ηλικιωμένη με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα, έπειτα τύλιξε το κεφάλι της με διαφανή κολλητική ταινία και τα πόδια της με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών για να μην στάζει το αίμα και τέλος τύλιξε το άψυχο σώμα της μικροκαμωμένης γυναίκας σε ένα πάπλωμα και το έκρυψε στο βάθος της αποθήκης.

Η ψυχραιμία και ο κυνισμός του δολοφόνου φαίνονται από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα αίματα και την άφησε μέσα τον κουβά. Όμως, ο μακελάρης δεν πρόσεξε ότι είχαν μείνει ίχνη αίματος στον θάλαμο του ασανσέρ και κηλίδες που οδηγούσαν προς το υπόγειο. Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Ευθαλείας, τις ακολούθησαν και ανακάλυψαν το πτώμα της που ήταν κατακρεουργημένο με τρόπο ο οποίος έδειχνε μίσος. Έτσι, απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή την πιθανότητα να είχε πέσει θύμα τυχαίου ληστή.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήξερε τα κατατόπια στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους της πολυκατοικίας, οι μαρτυρίες οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 39χρονο βαφτισιμιό της ηλικιωμένης τον οποίο ενίσχυε οικονομικά, παρ' όλο που ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα. Άλλωστε, η κλήση του στο κινητό της έδειχνε ότι την αναζήτησε περίπου την ώρα που επέστρεψε από την αγορά και από τότε κανείς δεν την ξαναείδε ζωντανή.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement