Ad Code

Responsive Advertisement

Βίντεο ντοκουμέντο: O 34χρονος συλληφθείς για τρομοκρατία «παρέα» με τζιχαντιστές του ISIS! (video)


Όταν στο βόρειο Αιγαίο πνίγονταν ο Αϋλαν και κάποιοι προσπαθούσαν να μας αποσπάσουν την προσοχή, από το νότιο Αιγαίο περνούσαν οι μακελάρηδες του Μπατακλάν, και όταν στο νότιο Αιγαίο γεννοβολούσε στην βάρκα η 9 μηνών με τα 10.000 δολάρια στην τσέπη της, από το βόρειο Αιγαίο περνούσαν οι βομβιστές του αεροδρομίου στις Βρυξέλλες, ή ο φορτηγατζής μακελάρης της Νίκαιας ή του Βερολίνου ή του Λονδίνου κλπ...


Το περίφημο "μεταναστευτικό" δεν ήταν άλλο από την χωρίς ούτε μια τουφεκιά εισβολή στην Ευρώπη εχθρικού στρατού και αυτό αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων και από τον κυριούλη που έτρεχε με το παιδί του και καλά αγκαλιά για να "σωθεί" και του έβαλε τρικλοποδιά η καμεραμάν και φυσικά αναγνωρίστηκε από τα θύματα του και εντέλει αποδείχθηκε πως ήταν αξιωματούχος της Αλ Νούσρα με πολλούς αποκεφαλισμούς στο ενεργητικό του. 


Αποδείχθηκε από τις δεκάδες από τότε συλλήψεις τζιχαντιστών που καμάρωναν δείχνοντας φωτογραφίες και βίντεο όπου συμμετείχαν σε διάφορους βασανισμούς του χριστιανικού κυρίως λαού της Συρίας.

Όπως ο Σύρος πρόσφυγας προπονητής Οσάμα Αμπντούλ Μοχσέν (Osama Abdul Mohsen), που έγινε γνωστός παγκοσμίως επειδή του έβαλε τρικλοποδιά Ουγγαρέζα εικονολήπτρια.



Οι Κούρδοι που τον αναγνώρισαν με ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν, όχι μόνο ήταν μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης αλλά και ότι είχε διαπράξει εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων στη Συρία.

Ο Μόχσεν κέρδισε παγκοσμίως τη συμπάθεια της κοινής γνώμης όταν η Ουγγαρέζα εικονολήπτρια Πέτρα Λάσζλο (Petra Laszlo) του έβαλε τρικλοποδιά, ενώ έτρεχε κρατώντας τον 8χρονο γιο του αγκαλιά για να γλιτώσει από την καταδίωξη της ουγγρικής Αστυνομίας.

Τι θα γίνει όταν αυτός ο στρατός ενεργοποιηθεί;

Ίδωμεν...

Πάντως ο συγκεκριμένος του άρθρου, δεν είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος στην χώρα μας ή στην Ευρώπη...

Ο 34χρονος Ιρακινός που συνελήφθη στην Αθήνα με την κατηγορία της συμμετοχής του στον ISIS, εμφανίζεται σε βίντεο από ρεπορτάζ των «New York Times» για τη δράση της πασίγνωστης τρομοκρατικής οργάνωσης.


Ειδικότερα, ο 34χρονος εμφανίζεται σε βίντεο με πλάνα από το 2014 να συμμετέχει σε ενέργειες του ISIS στη Συρία, να δηλώνει μέλος του, να εξυμνεί τις φρικαλεότητες, και, κραδαίνοντας ένα καλάσνικοφ, να κάνει κήρυγμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Το ρεπορτάζ των NYT είχε γίνει το 2014 και αφορούσε στην εξέλιξη του ISIS, με αφορμή την κατάληψη της Μοσούλης.

  • Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συμμετοχή του σε μάχες στη Συρία είναι αυτή που του κόστισε το αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να κινείται με πρόσθετο μέλος, ενώ φέρει σημάδια από πολεμικά τραύματα και στο δεξί του πόδι.




Θυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι ο 34χρονος Ιρακινός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement