Ad Code

Responsive Advertisement

Χρυσή Αυγή: Αποφυλακίζεται ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης


Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για τον Πυρηνάρχη Νίκαιας της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Γιώργο Πατέλη, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την αίτηση αποφυλάκισης του.


Ο Γιώργος Πατέλης , ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώπιον του δικαστηρίου επικαλέστηκε ψυχολογικά θέματα του παιδιού του προσκομίζοντας ψυχιατρικές γνωματεύσεις.

Ο εισαγγελικός λειτουργός κατά την πρόταση του πρότεινε την αποφυλάκιση του, λέγοντας πως «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών».


Υ.Γ. opiniononline.eu -Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ισχύει το «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών» και για τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και τους υπόλοιπους καταδικασμένους  - πλην Ρουπακιά ο οποίος είναι και ο φυσικός φονιάς - οι οποίοι εδώ και έναν χρόνο περιμένουν να "καθαρογραφεί" η πρωτόδικη απόφαση της καταδίκης τους ώστε να δούμε όλοι το περίφημο σκεπτικό του δικαστηρίου και της Προέδρου, η οποία στράφηκε με σφοδρότητα και κατά της Εισαγγελέως, αλλά κυρίως για να προχωρήσουν οι διαδικασία έφεσης από τους ενδιαφερόμενους. 
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement