Ad Code

Responsive Advertisement

Ένας χρόνος ως πολιτικός κρατούμενος στην χώρα των στρουθοκαμήλων...


Πέρασε ένας χρόνος από την 7η Οκτωβρίου 2020 όπου στις 11:00 το πρωί έλαβε τέλος ο μεγαλύτερος βιασμός και εξευτελισμός της Ελληνικής δικαιοσύνης μεταπολιτευτικά και όχι μόνο


Έπειτα από μία είπε υπερξεχειλωμένη (όχι με δική μας ευθύνη) ακροαματική διαδικασία μία χούφτα δικαστών γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους νόμους, το Σύνταγμα, αλλά και την πολύωρη, πλήρως τεκμηριωμένη αθωωτική εισήγηση της εμπειρώτατης εισαγγελέως της έδρας, μας καταδίκασε σε παράλογες πολυετείς καθείρξεις.

Μας έστειλαν φυλακή όχι για τυχόν αξιόποινες πράξεις ούτε καν για την "ακραία" μας ιδεολογία.
Αυτά ήταν προφάσεις.

Καταδικαστήκαμε παραδειγματικά για το έγκλημα της υφαρπαγής εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων από το πολιτικό κατεστημένο και της εκλογής 18 βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, η οποία μάλιστα έγινε ως επί το πλείστον τυχαία, λόγω εκλογικού νόμου. 

Καταδικαστήκαμε γιατί κάναμε πράξη την δέσμευση μας "τα λεφτά του Ελληνικού Λαού θα επιστραφούν στον Ελληνικό Λαό μέσω δράσεων για την στήριξη του". 













Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, 11:52


Την ημέρα της απόφασης έπεσαν και οι μάσκες καθώς και τα όποια προσχήματα ότι "η δίκη δεν ήταν πολιτική" μιας και όλο το κατεστημένο, πολιτικοί, δημοσιογράφοι φώναζαν και πίεζαν απέξω για την φυλάκιση του νομίμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Μια νομιμοποίηση που είχε την επαναλαμβανόμενη βούλα του Αρείου Πάγου για εκλογικές αναμετρήσεις ακόμα και μετά τις επίσης παράνομες συλλήψεις του 2013. 

Μας φυλάκισαν κάτω από τα ουρλιαχτά του πλήθους των ιδεολογικών μας (για εμάς) αντιπάλων που φώναζαν για πηγάδες του Μελιγαλά και κρεμάλες. 

Ουρλιαχτά από φαντάσματα ενός παρελθόντος που δεν μπορεί πλέον να αναγεννηθεί με καμία δύναμη όσο και ένας Έλληνας δακρύζει στην θέα της σημαίας μας, έστω και ένας Έλληνας δακρύζει στην μνήμη των Προγόνων μας. 

Μας φυλάκισαν χωρίς καμία κατηγορία για αξιόποινες πράξεις παρά μόνο γιατί έτσι τους υπαγόρευσαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. 

Απόδειξη πως έναν χρόνο τώρα δεν καθαρογράφεται η απόφαση. Ποιος θα τολμήσει να βάλει την υπογραφή του κάτω από ποιο κείμενο, χωρίς η ιστορία να μην τον αναφέρει με τα χειρότερα λόγια; 

Ένας χρόνος και ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση να δω επιτέλους τις αξιόποινες πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκα σε 13 χρόνια κάθειρξη ως "διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης".

Το δικό μου προσωπικό "έγκλημα", ήταν πως ήμουν ένας από τους πιο ικανός και παραγωγικός βουλευτής που τιμούσε τους ψηφοφόρους του και την έδρα του σε τέσσερις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. 


Το δικό μου προσωπικό "έγκλημα" ήταν τα απίστευτα ποσοστά που πήρα στις δύο περιφερειακές εκλογές στην Αττική το 2014 αλλά και το 2019.

Ένας χρόνος μακριά από την πολυαγαπημένη μου οικογένεια! 

Την σύζυγο και τον γιο μου, για τους οποίους αισθάνομαι πολύ υπερήφανος αλλά και υπεύθυνος, γιατί άθελα μου τους στέρησα την παρουσία μου.

Συγγνώμη Λίζα μου, συγγνώμη Κωνσταντίνε μου. 

Δεν πίστευα πως με το να είμαι υπεύθυνος και τίμιος απέναντι στους συνανθρώπους μας που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, καταγγέλοντας με αποδείξεις το σάπιο καθεστώς της χρεωκοπίας της χώρας που φρενάρει την ανάπτυξη του τόπου και των πολιτών, προσπαθώντας να σας κάνω υπερήφανους για εμένα και όσα ιδανικά της Πατρίδος μας ήθελα να υπερασπιστώ, κάποιοι θα ύφαιναν μια ελεεινή σκευωρία για να να με φυλακίσουν... 

Βρίσκομαι στην φυλακή για να μην προδώσω τους εκατοντάδες χιλιάδες που βασίζοταν σε μας και μας ζητούσαν να μην τους προδώσουμε! 

Τελικά, εγώ δεν πρόδωσα ποτέ κανέναν, ούτε εντός ούτε εκτός των τειχών, σε αντίθεση με πολλούς, πάρα πολλούς, οι οποίοι είτε πρόδωσαν,
είτε λιποψύχισαν, είτε στρουθοκαμήλισαν, είτε άλλαξαν προτεραιότητες. 

Κάποιοι έχωσαν τα κεφάλια τους στην άμμο λησμόνησαν μνημόνια, αυτοκτονίες, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, εθνικά θέματα, την προδοσία της Μακεδονίας, τους νεκρούς λεβέντες μας, τον Μάνο και τον Γιώργο, τους αντισυνταγματικούς φωτογραφικούς εις βάρος μας νόμους, τις πολιτικές διώξεις, και προσποιούνται ότι όλα βαίνουν καλώς...!

Ένας χρόνος, και το κενό ποτ αφήσαμε πίσω μεγάλο και από ότι φαίνεται, η ευχή μου να βρεθεί κάποιος, οποιοσδήποτε που θα καταφέρει ότι δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε εμείς ή έστω να είναι καλύτερος από εμάς, μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί...

Νέοι πολιτικοί σχηματισμοί έκαναν μεν την εμφάνισή τους αλλά δεν συγκινούν και δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν και να βελτιώσουν την πατρίδα μας γιατί βάζουν τα "εγώ" και τα "θέλω" τους πάνω από την Ελλάδα και τους Έλληνες, την Ορθοδοξία και το κοινό καλό. 

Ένας χρόνος τώρα και όλα όσα αγωνιζόμουν όλη μου τη ζωή να υπερασπιστώ με υπέρμετρη θυσία, πλέον δείχνουν ότι συγκινούν ελάχιστα και ελάχιστους. Άλλοι βρίσκονται καθισμένοι σε καναπέδες, άλλοι κατέληξαν συμβιβασμένοι, άλλοι ευτυχισμένοι και γενικά ο καθένας στον κόσμο του...

Την πολιτική, δεν την είχα ανάγκη. Ούτε για βιοπορισμό, ούτε για αυτοπροβολή.

Τα είχα καταφέρει και τα δύο μέσα από την εργασία μου την οποία και επαναδραστηριοποίησα και μάλιστα δυναμικά ξανά πριν τις εκλογές του 2019 και συνεχίζω παρά τον εγκλεισμό μου στο "φιλόξενο" κατάστημα κράτησης Δομοκού. 

Τις φυλακές που τόσο απλόχερα μου προσφέρει διαμονή η εκτελεστική εξουσία μέσω της πλήρους χειραγωγούμενης από αυτήν δικαστικής εξουσίας και κάπου εδώ η Συνταγματικά επιβεβλημένη διάκριση των εξουσιών πήγε περίπατο!

Ελπίζω η παραμονή σας στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης να είναι ευχάριστη...


Εν τέλει αναρωτιέμαι αν για όλα όσα μόχθησα και θυσιάστηκα ήταν μάταια. 
Άν η απομάκρυνση μου  από μία άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό άξιζε.
Άν όλα όσα τράβηξε η οικογένειά μου άξιζαν...

Από ότι φαίνεται η πολιτική μου παρουσία περιττεύει και καλά κάνει και περιττεύει και να συνεχίσει έτσι... Είναι τόσοι πολλοί άλλωστε οι απανταχού "εθνοσωτήρες" που κυριολεκτικά μου ανακατεύουν το στομάχι...

  • Οι "εθνοσωτήρες" της Νέας Δημοκρατίας που από 250 εκατομμύρια χρέος το 2015 το εκτόξευσαν στα 400 εκατομμύρια και κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει και τα άλλα παλλικάρια - οι "εθνοσωτήρες" - του ΠΑΣΟΚ.
  • Το εξωτερικό χρέος της χώρας από 321 δις το 2011 και 125% ως ποσοστό του ΑΕΠ μετά από τρία εθνοκτόνα μνημόνια εκτοξεύτηκε στα 400 δισεκατομμύρια και πλέον του 200% ως ποσοστό του ΑΕΠ.
  • Η ισλαμοποίηση της πατρίδας μας προχωρά ακάθεκτη.
  • Ο εκφυλισμός των πάντων ξεχελίζει σαν τον υπερχειλισμένο βόθρο.
  • Το ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας εξελίσσεται.
  • Τα δεκάδες καταχρεωμένα ΜΜΕ όλως τυχαίως λένε σαν καλοπληρωμένα πέτσινα παπαγαλάκια ακριβώς τις ίδιες κατευθυνόμενες ειδήσεις.
  • Ενώ οι Τούρκοι στοχοποιούν καθημερινά πλέον την χώρα. 
  • Μη σας μιλήσω για την ανάπτυξη που μας λένε πως θα έχει διψήφιο νούμερο. 
  • Δεν την νιώθετε την τεράστια ανάπτυξη;

Θα επαναλάβω μια φράση μου που θα αποδειχθεί προφητική...
Θυμηθείτε την! 

"Για βραδινό πάλι μνημόνιο θα έχει..." 


Ευχαριστώ το Θεό που δίνει υγεία, δύναμη, υπομονή, κουράγιο και θάρρος στην οικογένειά μου και σε εμένα. Και ελπίζω ότι με τη βοήθεια Του όλα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να ξεπεραστούν.

Εξάλλου όπως είχε πει και ο Γκάντι: "ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του". Και εγώ αισθάνομαι πιο ελεύθερος από ποτέ! 

Καλή δύναμη και φώτιση σε όλους!


Ηλίας Παναγιώταρος 
Πολιτικός Κρατούμενος 
Φυλακές Δομοκού 
Οκτώβριος 2021
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement