Ad Code

Responsive Advertisement

Νέο Φάληρο: «Θα σας κάψουμε ζωντανούς» - Επεισοδιακή σύλληψη τεσσάρων Ρομά σε διάρρηξη οικίας


Καταδίωξη στο Νέο Φάληρο, με πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετά από καταδίωξη να συλλαμβάνουν τους τέσσερις Ρομά διαρρήκτες οι οποίοι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, απειλούσαν τους αστυνομικούς


«Θα σας κάψουμε ζωντανούς»!

Προκλητικοί, αμετανόητοι και επιθετικοί οι τέσσερις Ρομά δράστες διάρρηξης σε διαμέρισμα στο Νέο Φάληρο, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, εξαπέλυαν απειλές κατά των πληρωμάτων της Α.Δ που τους συνέλαβαν.

Οι τέσσερις Ρομά είχαν εισβάλλει (28/10) σε διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο του Νέου Φαλήρου, ενώ συνεργός τους τους περίμενε με το κόκκινο όχημα διαφυγής. 

Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από τους περιοίκους και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στην παρουσία των πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης, οι τρεις Ρομά διαρρήκτες απο το μπαλκόνι της οικίας επιχείρησαν να διαφύγουν. 

Μετά από καταδίωξη τα πληρώματα της ΔΙΑΣ προχώρησαν σε ακινητοποίηση και δέσμευση των τριών Ρομά ενώ πλήρωμα της Άμεσης Δράσης με τον συνεργό στο όχημα διαφυγής των τριών Ρομά να επιχειρεί με εμβολισμό να αποφύγει τη σύλληψη. 

Από τη σύγκρουση που προκάλεσε με το κόκκινο όχημα στο οποίο επέβαινε ο Ρομά, προκάλεσε μικρής έκτασης υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα και σταθμευμένα ιδιωτικά οχήματα.

Οι τέσσερις Ρομά οδηγήθηκαν στο ΑΤ Καμινιών. 

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους προκύπτει ότι και οι τέσσερις Ρομά, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις- κλοπές και διαρρήξεις. Σε βάρος των Ρομά έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement