Ad Code

Responsive Advertisement

Τρολάρει τους Τούρκους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος: Εδώ βρίσκεται το υποβρύχιο Παπανικολής


Η ανάρτηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα

Την ώρα που οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν σε αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στο Καστελόριζο, οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς λόγω της παρουσίας των Ένοπλων Δυνάμεων σε κάθε «γωνιά» της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ η Τουρκία σηκώνει κάθε σύγχρονο μέσο που έχει στη διάθεσή της για να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό.

Η προσπάθεια της Τουρκίας να υπονομεύσει την ασφάλεια των ακριτών σκοντάφτει πάνω στην παρουσία σύγχρονων μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού όπως για παράδειγμα των «αόρατων» υποβρυχίων Παπανικολής που εξελίσσονται σε βραχνά για τους Τούρκους επιτελείς.

Ένα από τα υπερσύγχρονα υποβρύχια του Ελληνικού στόλου έστειλε σαφές μήνυμα στους γείτονες όταν αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης.
Τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα μοιράστηκε ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος που σχολίασε πως το υποβρύχιο «αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν».

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα», πρόσθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση 3 «ψηφιακών» φρεγατών Belharra - με δυνατότητα απόκτησης ακόμα μίας - ενώ υπογράφηκε αμυντική συμφωνία στο πλαίσιο της οποίας υπάρχει ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement