Ad Code

Responsive Advertisement

Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι... Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί την Ελλάδα για θηριωδία στην Τριπολιτσά



Δυναμιτίζει το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα - Τουρκία ο χάρτης με της ματωμένης Τριπολιτσάς με τον οποίον η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα για σφαγή Τούρκων πριν από 200 χρόνια (!)



Ανιστόρητο και επικίνδυνο, με μοναδικό σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων είναι το νέο «αφήγημα» του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο αυτή τη φορά πηγαίνει 200 χρόνια πίσω στην Τριπολιτσά.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το τουρκικό ΥΠΕΞ, έχει κάνει ανάρτηση, φωτογραφία της Πελοποννήσου, με μια ματωμένη πινέζα να δείχνει την Τριπολιτσά και κάνοντας λόγο για σφαγή Τούρκων στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821. «23 Σεπτεμβρίου 1821. Σφαγή της Τριπολιτσάς. Μια μαύρη κηλίδα στην ιστορία!», είναι το μήνυμα που αναγράφεται στον χάρτη, ενώ ακολουθεί και μια σχετική ανακοίνωση κατά την οποία γίνεται λόγος για θηριωδία των Ελλήνων που δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


«Έχουν περάσει 200 χρόνια από τότε που δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι δολοφονήθηκαν άγρια στην Τριπολιτσά. Αυτή η απάνθρωπη σφαγή, η οποία είχε ως στόχο να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο να μην επιβιώσει στην Πελοπόννησο, γράφτηκε ως μαύρο στίγμα στην ιστορία. Όσους κάνουν το λάθος να διδάσκουν τους άλλους, διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε κάθε ευκαιρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικές τους θηριωδίες, δεν μπορούν ποτέ να ξεχαστούν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα με ειλικρίνεια».


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement