Ad Code

Responsive Advertisement

Θεσσαλονίκη, εκ νέου επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τι δουλειά έχετε εκεί ρε σύντροφοι κοτζάμ "φοιτητές";



Πεδίο μάχης το σχολείο στη Σταυρούπολη - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για δεύτερη ημέρα ο χώρος έξω από τα 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όπου μετά τα χθεσινά επεισόδια, φοιτητικοί σύλλογοι και αντιφασιστικές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν ξανά έξω από το σχολείο επιδιώκοντας εκ νέου φασαρίες και ίσως και θύματα; 

Νωρίτερα, σύμφωνα με τοπικά Μέσα υπήρξαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων, με τους καθηγητές να προτρέπουν τους μαθητές να μπουν μέσα στις αίθουσες για το μάθημα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν άμεσα, κάνοντας χρήση χημικών, ενώ από τα επεισόδια δεν τραυματίστηκε κανείς.



Αυτή την ώρα τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

Το περιστατικό ερευνάται από τη διεύθυνση ασφάλειας της αστυνομίας ενώ δεν προχώρησε σε συλλήψεις των "φοιτητών" που προκάλεσαν τους μαθητές για δεύτερη ημέρα. 

Ίσως όταν χυθεί αίμα, το κάνει...

 
 Λίγο μετά τα επεισόδεια πάντως "οι φοιτητές" τραμπούκισαν τους καθηγητές του σχολείου...

 


Το ΠΑΜΕ και λοιπές αριστερές δυνάμεις καλούν εκ νέου σε συγκεντρώσεις  


Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης και το ΠΑΜΕ, αναφέροντας: 
«Δε θα τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν πουθενά! Είναι γνωστός ο ρόλος αυτών των ομάδων, όπως γνωστή είναι η και η εγκληματική δράση τους. Καμία ανοχή σε οποιεσδήποτε φύτρες υπάρχουν και επωάζουν το αυγό του φιδιού! Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές! Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς! Ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλονίκης, οι μαθητές και οι σπουδαστές θα αποκρούσουν ξανά το φασιστικό δηλητήριο. Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργάτες, μαζικά το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στο αυριανό συλλαλητήριο που καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Σύλλογοι Γονέων και μαζικοί φορείς στις 18.30 στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη

Με πληροφορίες από Eθνoς, Voria, GRTimes
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement