Ad Code

Responsive Advertisement

Μυτιλήνη: Μυστήριο με το θάνατο 38χρονου επαγγελματία οπλίτη


Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Είχε παρουσιάσει συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης, είχε βρεθεί αρνητικός στον κορωνοϊό και ήταν ανεμβολίαστος


Νεκρός εντοπίστηκε χθες Σαββάτο στο σπίτι του ένας 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ (Επαγγελματιες Οπλίτες) που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης της Λέσβου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, stonisi.gr.

Όπως έγινε γνωστό ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση των αστυνομικών αρχών. Οι γονείς του ανησύχησαν, καθώς εδώ και τρείς με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να τα καταφέρουν.

Αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου Επιλοχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, ο Επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου Επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Από την Αστυνομία, κατά τις ίδιες πηγές, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement