Ad Code

Responsive Advertisement

ΗΠΑ: Οπαδός του QAnon πήγε τα παιδιά του στο Μεξικό και τα εκτέλεσε - «Είχαν το DNA φιδιού»


Ο δράστης εκτέλεσε τα δυο παιδιά του - τον δίχρονο γιο του και τη 10 μηνων κόρη του - με ένα ψαροντούφεκο.

Πεπεισμένος πως τα δύο παιδιά του είχαν το «DNA φιδιού», ένας Αμερικανός, οπαδός του κινήματος θεωριών συνωμοσίας QAnon κατηγορήθηκε χθες για τη δολοφονία τους, όπως έγινε γνωστό από τις δικαστικές αρχές της Καλιφόρνιας.

Ο 40χρονος Μάθιου Τέιλορ Κόλμαν κατηγορείται συγκεκριμένα ότι οδήγησε τον γιο του, ηλικίας 2 ετών και την κόρη του, ηλικίας 10 μηνών, στο Μεξικό, κατόπιν τους δολοφόνησε με ένα ψαροντούφεκο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του γραφείου του γενικού εισαγγελέα της Καλιφόρνιας.

Συλληφθείς σε σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου, ο Κόλεμαν παραδέχθηκε τους φόνους και υποστήριξε πως τους διέπραξε προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο «τα παιδιά του να μετατραπούν σε τέρατα», όπως ανέφερε στην κατάθεσή της μια πράκτορας του FBI.

Ο Κόλεμαν, ο οποίος πιστεύει στις θεωρίες του ακροδεξιού κινήματος υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ QAnon, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει μια ελίτ που αποτελείται από παιδόφιλους σατανιστές, είχε πειστεί πως η σύζυγός του κατείχε «DNA φιδιού», το οποίο είχε κληρονομήσει στα παιδιά τους και διαβεβαίωσε τις αρχές πως τα σκότωσε για να «σώσει τον κόσμο».

Η αστυνομία, που κατάφερε να βρει τον Κόλμαν χάρη στην εφαρμογή εντοπισμού του τηλεφώνου του, είχε ειδοποιηθεί στις 7 Αυγούστου από τη μητέρα των δύο παιδιών, τις σορούς των οποίων βρήκε η μεξικανική αστυνομία στην Μπάχα Καλιφόρνια, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement