Ad Code

Responsive Advertisement

Εισαγγελική έρευνα για τον Δ.Κούβελα για διασπορά ψευδών ειδήσεων - Είχε συνδέσει το ισχαιμικό του Ν. Χαρδαλιά με το εμβόλιο


Επιτέλους να πάψουν οι φαύλοι και οι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία αλλά και όσοι τους έχουν δώσει στασίδι να λένε ανοησίες... 


Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τα όσα είπε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, και για το εάν πιθανόν συνδέονται αυτά με τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ζητώντας να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την ανάρτηση του ακαδημαϊκού Δημήτρη Κούβελα. 

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ανέφερε δημόσια ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και ότι αυτό θα πρέπει να εξεταστεί ως πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.

«Προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δ.Κούβελας.


Δεν θα ασχοληθούμε με τις επώνυμες καταγγελίες ότι ο συγκεκριμένος τηρεί τη στάση που τηρεί επειδή η κυβέρνηση τον απομάκρυνε από θέση που σχετιζόταν με τη διαμόρφωση των τιμών των φαρμάκων, όπου τον είχε τοποθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δε θα ασχοληθούμε ούτε με την εισαγγελική παρέμβαση επειδή επιχείρησε να εκμεταλλευθεί με χυδαίο τρόπο το πρόβλημα υγείας του Ν. Χαρδαλιά, για να προβάλει την ψεκασμένη θεματολογία του η οποία γίνεται πιο αρεστή στο κοινό που τον παρακολουθεί.

Θα ασχοληθούμε, όμως, και θα υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι ο κύριος αυτός προσπαθεί να αποθαρρύνει όλο τον υπόλοιπο κόσμο από το να κάνει κάτι, που ίδιος πρώτος έσπευσε να κάνει. Κάλυψε πρώτα τον εαυτό του και μετά άρχισε να ψεκάζει τους άλλους, τους συμπολίτες του, μπας και τον ακούσουν και καταλήξουν στα νοσοκομεία και τις εντατικές!

Και, εντάξει, η υποκρισία του είναι πασιφανής, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει ο ιατρικός σύλλογος και το πανεπιστήμιο όπου ανήκει να σπάσουν τη συναδελφική ομερτά και να πράξουν τα δέοντα.

Πρώτος του είχε απαντήσει σχετικά ο Αχιλλέας Γραβάνης – καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης- λέγοντας χαρακτηριστικά: 


«Αν συμφωνούν ο Ιατρικός Σύλλογος και η Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, θα προτείνω στους φοιτητές μου να ετοιμάζονται για μετανάστευση».

Ο κ. Γραβάνης επί της ουσίας καλεί τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ (όπου διδάσκει ο κ. Κούβελας), καθώς και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, να πάρουν θέση και να σχολιάσουν την ανάρτηση του καθηγηγή του ΑΠΘ, η οποία έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις στα social media.

Αμέσως μετά πήρε την σκυτάλη η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία (ΕΚΕ) η οποία δηλώνει ρητά ότι καμία συσχέτιση εμβολίων και οξέων ισχαιμικών επεισοδίων, δεν έχει αποδειχθεί ούτε αναφερθεί με τη χρήση των μέχρι τώρα εμβολίων, τόσο στις κλινικές δοκιμές τους όσο και στην εφαρμογή τους στον γενικό πληθυσμό.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία από την αρχή της πανδημίας COVID-19 έχει τοποθετηθεί υπέρ του καθολικού εμβολιασμού. "Ο εμβολιασμός για τον SARS-COV-2 αποτελεί πράξη ατομικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης", τονίζει η ΕΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί και χορηγούνται έχουν αποδειχθεί ασφαλή κι αποτελεσματικά και αποτελούν το κυριότερο όπλο της επιστήμης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του καθηγητή Καρδιολογίας ΑΠΘ και ταμία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Βασίλη Βασιλικού.


Σε σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, ο κ. Βασιλικός, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύτηκε με κορονοϊό τον περασμένο χειμώνα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, αντιδρά γράφοντας: "Δημήτρη επιτέλους σταματά να έχεις άποψη για όλα. Άσε τους θεράποντες καρδιολόγους να έχουν άποψη για το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο κ. Χαρδαλιάς. Οι γενικολογίες αυτές μόνο κακό προκαλούν σε εσένα και το κοινωνικό σύνολο που δεν γνωρίζει ποιες είναι οι συνηθισμένες αιτίες των οξέων στεφανιαίων συνδρομών. Επίσης είναι πολύ άδικο για έναν ασθενή να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά του προβλήματα υγείας και επιπλέον ο καθένας να τα χρησιμοποεί για να στηρίξει τις θεωρίες συνομωσίας. Βασίλης Βασιλικός Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ ΥΓ σε λίγο θα ακούσουμε ότι και η εμφάνιση των μεδουσών στις θάλασσες μας σχετίζεται με το εμβόλιο!!!!".

O γραφικός πλέον κ. Δ. Κούβελας που τον Ιανουάριο έλεγε "τι καλό που είναι το εμβόλιο" αλλά κατόπιν το γύρισε στο τσάμικο επανήλθε χαρακτηρίζοντας άπαντες "άμπαλους": 


«Επειδή νομίζω ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν ξεχάσει βασικές αρχές φαρμακοεπαγρύπνησης, θυμίζω τι λέει η επιστήμη και η νομοθεσία:

Οι ανεπιθύμητες δράσεις διακρίνονται σε τρείς κατηγορίες

1. Οξείες πχ γαστρορραγία μετά από λήψη ΜΣΑΦ ή διάρροια μετά από μεθοτρεξάρη και σχετίζονται με το χρόνο ημιζωής του προϊόντος.

2. Χρόνιες πχ έμφραγμα μετά από λήψη COX2 αναστολέων ή ρήξη τενόντων από κινολόνες και σχετίζονται με το μηχανισμό δράσης, και με τον χρόνο έκθεσης στον παράγοντα και

3. ΑΠΟΤΕΡΕΣ που σχετίζονται με μόνιμη αλλοίωση σε κάποια λειτουργία. Εκεί λοιπόν εντάσσεται η θαλιδομίδη που επηρέασε τα έμβρυα ή η διαιθυλστιλβοιστρόλη (νόσηση παιδιών από φάρμακο που έλαβε η μητέρα πριν την εγκυμοσύνη!), η ανάπτυξη αυτοάνοσων από ΑΓΝΩΣΤΗ διέγερση του ανοσιακού συστήματος, η μόνιμη βλάβη σε ενδοθήλιο και αθηρωμάτωση από ουσίες που προκαλούν βλάβη στο αγγείο, όπως η νικοτίνη και οι νικοτινικοί αγωνιστές κλπ

ΑΡΑ στα εν λόγω φαρμακευτικά προϊόντα:

1. Ο χρόνος ημιζωής είναι, όχι μόνο άγνωστος, αλλά και δύσκολα προσδιορίσιμος (πολλαπλές φαρμακοδυναμικές, άγνωστος χρόνος έκφρασης νουκλεινικού οξέος, άγνωστος χρόνος ημιζωής ακίδας, άγνωστος χρόνος δημιουργίας αντισωμάτων, άγνωστη κινητική (βρίσκονται προϊόντα σε έκτοπες θέσεις, μέχρι ωοθήκες), με άγνωστες συνέπειες κλπ

2. Άγνωστη φάρμακοδυναμική όλων των ενδιάμεσων και μεταβολικών προϊόντων

3. Άγνωστη επίπτωση σε ενίσχυση συγκεκριμένων μεταλλάξεων του συγκεκριμένου ιού, αλλά πιθανώς και συγγενών ιών.

4. Άγνωστη δυναμική και κινητική των φορέων (νανοσωματίδια) κλπ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ.

Αναφέρονται όλα τα ανεπιθύμητα συμβάματα στην υγεία του «εμβολιαζόμενου» για τουλάχιστον τον χρόνο που θεωρητικώς ασκεί προστασία το εμβόλιο (6-8 μήνες) για οξείες ανεπιθύμητες.

Ακόμα και αργότερα όλα τα συμβάντα υγείας σε παιδιά που οι μητέρες εμβολιάστηκαν, ΙΣΟΒΙΩΣ.

Όλα οι ανεπιθύμητες σε νευρολογικά, καρδιαγγειακά, φλεγμονώδη και αυτοάνοσα νοσήματα σε βάθος 3ετίας, κατ´ ελάχιστον

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ανεπιθύμητης με το προϊόν δεν μπορεί να αξιολογηθεί από κανέναν γιατρό, εκτός και αν έχει ήδη περιγραφεί η ανεπιθύμητη

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ γίνεται επιδημιολογικώς, με χρήση ειδικών εργαλείων στατιστικής που αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους γιατρούς στην Φαρμακοεπιδημιολογία.

Αν η συχνότητα εμφάνισης της ανεπιθύμητες στον πληθυσμό έκθεσης του συμβάντος είναι μεγαλύτερη από αυτήν στον πληθυσμό,

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ!

Έτσι δουλεύει η φαρμακοεπαγρύπνηση και γι αυτό υπάρχει η κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ.

Δεν έχει σχέση η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαίρου!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ!!!!

ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!»

Tώρα, μετά το Facebook θα μετατραπεί σε ιατρικό συνέδριο η δικαστική αίθουσα... 

 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement