Ad Code

Responsive Advertisement

Σκοτεινή συνομωσία ανεμβολίαστων πίσω από τις πυρκαγιές αποκάλυψε ο πρωθυπουργός


Διάβασα σε γνωστό φιλοκυβερνητικό site την επίμαχη αναφορά του πρωθυπουργού αναφορικά με την σχέση των ανεμογεννητριών και των δασικών πυρκαγιών. Η αποδελτίωση που έκανε η ιστοσελίδα στο επίμαχο σημείο είναι η ακόλουθη:

«Αυτή η δαιμονοποίηση ανεμογεννητριών βρίσκεται απέναντι στην επιλογή να κάνουμε τη μετάβαση σε φιλική ενέργεια προς περιβάλλον. ανεμογεννήτριες δεν είναι εχθροί είναι σύμμαχοι συναντήθηκαν υπόγεια ρεύματα. Αντιεμβολιαστές ανέπτυσσαν θεωρίες έλεγαν πάμε να κάψουμε δάση για να μη μπουν ανεμογεννήτριες».


Δεν το πίστεψα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός θα είχε ανακαλύψει ένα τέτοιο σκοτεινό σχέδιο και πολύ περισσότερο, θα είχε το θάρρος να το αποκαλύψει δημοσίως πριν βάλει τις διωκτικές υπηρεσίες της χώρας να εντοπίσουν τους «αντιεμβολιαστές που θέλουν να κάψουν δάση για να μην μπουν ανεμογεννήτριες».

Και όμως, βλέποντας το βίντεο με το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του, ακριβώς αυτό εννοεί. Ότι σκοτεινοί κύκλοι, σαφώς ανεμβολίαστοι, συναντήθηκαν ως «υπόγεια ρεύματα» και αποφάσισαν να κάψουν δάση για να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα έσπευσε να τους ενημερώσει ότι λόγω της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και τις αποφάσεις που εισηγήθηκε ως μέλος του ΣτΕ, είτε κάψουν τα δάση είτε δεν τα κάψουν, ανεμογεννήτριες θα μπουν!

Μιλάμε για την μεγαλύτερη αποκάλυψη της μεταπολίτευσης. Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός καταγγέλλει ευθέως τέτοιο σκοτεινό σχέδιο με τέτοια σαφήνεια.
Περιέργως, τα υπόλοιπα συστημικά μέσα δεν προέβαλαν αυτή την τρομερή αποκάλυψη όπως θα έπρεπε. Γιατί άραγε; Αμφισβητούν την κρίση του πρωθυπουργού; Δεν θεωρούν σοβαρή την αναφορά του; Τον θεωρούν συνωμοσιολόγο; Ας βγουν να το πουν ανοιχτά.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα στην ευθυκρισία, την σοβαρότητα και την οξυμένη αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι’ αυτό και παραθέτω το βίντεο αυτούσιο, μήπως και συγκινηθεί κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει για να συλλάβει τους συνωμότες ανεμβολίαστους, ανεμογεννητριομάχους εμπρηστές, που μάλιστα δεν έχουν διαβάσει και την απόφαση της Σακελλαρόπουλου το 2012.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement