Ad Code

Responsive Advertisement

Αυτό είναι το ανθρώπινο πρόσωπο της ΔΕΗ που χρηματοδοτεί τα MAD VMA - Έκοψαν το ρεύμα σε μάνα με ανήλικο παιδί εν μέσω καύσωνα και κορονοϊού


Μια καταγγελία έφτασε στα γραφεία του opiniononline.eu.

H ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψαν το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια στο κέντρο της Αθήνας, με ανήλικο παιδί,  Παρασκευή μεσημέρι, και τους καταδίκασε εν μέσω καύσωνα και κορονοϊού να ζήσουν χωρίς ρεύμα μέχρι την Δευτέρα ή Τρίτη αν και το ρεύμα αποπληρώθηκε άμεσα!

Και ενώ ο μέσος αυτοαπασχολούμενος στερείται το δικαίωμα στην εργασία και στο μεροκάματο, έχει ταυτόχρονα υποχρεώσεις προς όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. 

Η ΔΕΗ εν μέσω μάλιστα της πανδημίας της Covid – 19 προχωράει με αμείωτη ένταση σε διακοπές συνδέσεων φτωχών και άνεργων αυτοαπασχολούμενων νοικοκυριών.

Οι διακανονισμοί, στο μεταξύ, είτε από τη ΔΕΗ Α.Ε είτε από τις λοιπές εταιρείες παρόχους ρεύματος, έχουν τέτοιους όρους, που είναι αδύνατο να ανταποκριθούν άνθρωποι οι οποίοι υποεργάζονται λόγω των στνθηκών.

Δημοσιογράφος της σελίδας μας επικοινώνησε με το τηλέφωνο του ΔΕΔΔΗΕ. 
Μας είπαν πως είναι οι βλάβες και προθυμοποιήθηκαν να μας συνδέσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Αν και στην αναμονή μας έλεγε πως σε 5 λεπτά θα συνδεθούμε, πέρασαν 20 λεπτά χωρίς κανείς να μας μιλήσει. Και αν φέρονται έτσι σε έναν Δημοσιογράφο που προσπαθεί να εξακριβώσει την καταγγελία σκεφτείτε πως αντιμετωπίζουν τον κάθε πολίτη.

Μήπως θα έπρεπε να δει η Κυβέρνηση τι συμβαίνει εκεί στην ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ; 
Μήπως δεν θα έπρεπε να ΜΗΝ γίνονται διακοπές ρεύματος την Παρασκευή αφού και ο πελάτης να ανταποκριθεί, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να ανταποκριθεί και να συνδέσει το ρεύμα άμεσα; 

Μια μάνα με ένα παιδί σε σπίτι με κομμένο ρεύμα. 
Τι θα φάνε, πως θα πλυθούν εν μέσω καύσωνα και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού μένοντας 3 - 4 ημέρες χωρίς ρεύμα;

Τα στοιχεία της οικογένειας, η Δ/νση καθώς και ο αριθμός παροχής της συγκεκριμένης οικείας είναι στην διάθεση κάθε εκδιαφερόμενου από την ΔΕΗ ή τον ΔΕΔΔΗΕ που θα θελήσει να αποκαταταστήσει την αδικία απέναντι τους, ώστε να συνάδει προφίλ που προσπαθούν να δείξουν μέσω των διαφημίσεων, με την πραγματική εικόνα των δυο μεγάλων εταιρειών που βλέπουν οι πολίτες.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement