Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Μπάϊντεν κατηγορεί το Facebook που ο κόσμος δεν εμβολιάζεται! Το Facebook κυνηγούσε τον Τράμπ...


Ο Biden έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook “σκοτώνουν ανθρώπους” επειδή επέτρεψαν να αναρτηθούν παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια κοροναϊού στην πλατφόρμα του.

«Σκοτώνουν ανθρώπους.… Κοίτα, η μόνη πανδημία που έχουμε είναι μεταξύ των μη εμβολιασμένων. Και σκοτώνουν ανθρώπους», δήλωσε ο Biden σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο όταν ρωτήθηκε για παραπληροφόρηση και ποιο ήταν το μήνυμά του για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. όπως το Facebook Inc.

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του Facebook Kevin McAlister δήλωσε την Παρασκευή


«Δεν θα μας αποσπάσουν την προσοχή κατηγορίες που δεν υποστηρίζονται από τα γεγονότα. Το γεγονός είναι ότι περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει έγκυρες πληροφορίες για το COVID-19 και τα εμβόλια στο Facebook, τα οποία είναι κάτι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος στο Διαδίκτυο.
“Περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν χρησιμοποιήσει επίσης το εργαλείο εύρεσης εμβολίων για να μάθουν πού και πώς να κάνουν ένα εμβόλιο. Τα γεγονότα δείχνουν ότι το Facebook βοηθά στη διάσωση ζωών.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement