Ad Code

Responsive Advertisement

Εμφύλιος στους αριστερούς καλλιτέχνες - Δρογώσης: "Όποιου δεν του αρέσει σπίτι του" - Πετράκος: "ανθρωπάκια που όταν τελειώσει η δικτατορία θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν"


Επίθεση προς τους μη εμβολιασμένους πολίτες είχε κάνει προ λίγων ημερών ο Στάθης Δρογώσης, καθώς είχε χαρακτηρίσει ως «ψέκες» και «καραγκιόζηδες» όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Η προκλητική του ανάρτηση έφερε την «πληρωμένη» απάντηση του γνωστού τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος σχολιάζοντας τόσο τα όσα είπε ο Σ.Δρογώσης, όσο και ο Χ.Δάντης σχολίασε με δεικτικό τρόπο «Άνθρωποι και ποντίκια... Απ' τη μία έχεις το Χρηστάρα Δάντη και απ την άλλη τα ανθρωπάκια που όταν τελειώσει η δικτατορία θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν».


Τι είχε προηγηθεί


Ο Στάθης Δρογώσης είχε κάνει αναρτήσεις σχετικά με τα «προνόμια», τις οποίες θα ζήλευε μέχρι και ο Πάνος Κιάμος, οι οποίες όπως φαίνεται έριξαν λάδι στη φωτιά την οποία άναψε η κυβέρνηση με την απόφαση της να χωρίσει τα κέντρα διασκέδασης σε δύο κατηγορίες.

Ο Σ.Δρογώσης είχε γράψει: «Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή. Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστων πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκετά με τους καραγκιοζηδες» εκπροσωπόντας χιλιάδες πολίτες που τους έχουν κουράσει πλέον τα ναζάκια των αντιεμβολιαστών οι οποίοι καθοδηγούνται από οικονομικά συμφέροντα...

«Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους» έγραψε ο τραγουδιστής.

Και ο Χρήστος Δάντης είχε εκφράσει την οργή του για την κατάσταση που βιώνουν οι καλλιτέχνες τον τελευταίο χρόνο.

Οι αναρτήσεις του Χ.Δάντη


«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα ”Εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη” κλπ. Καθώς δε γνωρίζω εάν θα ”παίξει” η δήλωση μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: ‘‘Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο”» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο τραγουδιστής σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αρνητής του εμβολιασμού και ο ίδιος μάλιστα έχει εμβολιαστεί. Ωστόσο υπερασπίζεται το δικαίωμα στην επιλογή. Προτρέπει όσους τον διαβάζουν να μην διχάζονται και στρέφεται κατά της κυβέρνησης για όλα αυτά που βιώνουμε:

«Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού – εμβολιασμένος είμαι-ούτε κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι να επιλέξει. Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό, ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά. Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν, μαζί τους κι εγώ.

Μη διχάζεστε. Μη βρίζετε. Μη βγάζετε συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως είμαι κατά του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση, και του ‘‘μπερδέματος” που σας έχει δημιουργήσει.

Από κει ξεκινάει το κακό που αυτή τη στιγμή είναι μικρό, για πλάκα όμως μπορεί να εξελιχθεί σ έναν μικρό εμφύλιο.

Αντισταθείτε, αγαπηθείτε, σεβαστείτε ο ένας το χώρο του άλλου» πρόσθεσε.

Στην ανάρτηση του Γ.Πετράκου απάντηση ο Σ.Δρογώσης γράφοντας: «Οι συνάδελφοι μου που τους στήριξα όταν πήγαιναν τα ορκ να τους ξεσκίσουν κρατάνε ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε μένα και τον Πετρακο.Και αυτό με πληγώνει πιο πολύ.Από κάτω απειλούν τη ζωή μου κανονικά στα σχόλια. Και μέλος του πειθαρχικού του Σεη πατάει λαικ. Ο Κος Τσαρούχας».

 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement