Ad Code

Responsive Advertisement

Ή εμβολιάζεσαι ή θα πληρώνεις τον καφέ για φαρμάκι...


Για φαρμάκι θα πληρώνουν τον καφέ από τις 15 Ιουλίου και μετά όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, σε μια ακόμη δέσμη μέτρων της κυβέρνησης για να εξαναγκάσει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Κι αυτό λόγω των νέων μέτρων που τίθενται σε ισχύ, και θα επιτάσσει πριν την είσοδό τους στην καφετέρια τη διενέργεια μοριακού ή rapid test που κοστίζουν 60 ευρώ και 20 ευρώ αντίστοιχα!

Ξεχνάμε τις προσκλήσεις "για καφέ ή φαγητό" σε φίλους και συγγενείς 


Παλιότερα προσκαλούσαμε τους ανθρώπους μας να κεράσουμε έναν καφέ ή ένα γλυκό. Αυτό, από τις 15 του μήνα και μετά θα σημαίνει πως αν είμαστε 6 ενήλικοι (άνδρας, γυναίκα και 4 πεθερικά ας πούμε) πως θα πρέπει να πληρώσουμε 240 ευρώ για τέστ χωρίς να υπολογίσουμε όσα χρειαστεί να πληρώσουμε στο καφέ ή στο ρεστοράν...

Ο κάθε ανεμβολίαστος θα πρέπει να καταβάλλει δηλαδή 40 ευρώ για pcr (ή 10 ευρώ για rapid τεστ), ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στις μέρες μας. Αν εμείς τους έχουμε καλέσει θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς αυτά τα χρήματα...!  

Πάντως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης αναφέρουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ υπενθυμίζουν το λουκέτο που επιβλήθηκε στα δύο lockdown.

Ακριβότερες θα είναι και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για τους ανεμβολίαστους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται rapid ή μοριακό τεστ. Μια οικογένεια πχ, όπου κανείς δεν έχει εμβολιαστεί, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τα αμιγώς και τα μικτά καταστήματα εστίασης θα μπουν στη ζωή μας από τις 15 Ιουλίου.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement