Ad Code

Responsive Advertisement

Αναστάτωσαν τον Ορχομενό οι γύφτοι: Λιθοβολισμοί, πυροβολισμοί και τραυματισμοί σε οικισμό


Μακελειό με την συμμετοχή πολλών ατόμων αναστάτωσε έναν οικισμό Ρομά στον Ορχομενό Βοιωτίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν μια ομάδα άρχισε να εκτοξεύει... πέτρες σε ένα σπίτι! Κάποιος από μέσα απάντησε με πυροβολισμούς, ένας άλλος... γκρέμισε έναν από τους επιτιθέμενους και τελικά συνελήφθησαν τρεις!

Οι λόγοι για τους οποίους εκδηλώθηκε η επίθεση στο σπίτι παραμένουν άγνωστοι. Πάντως, ένας απ' όσους βρίσκονταν σε αυτό βγήκε τρέχοντας στην προσπάθειά του να διαφύγει και έπεσε πάνω σε έναν από τους δράστες, τραυματίζοντάς τον. Την ίδια στιγμή, ένας συγγενής του πρώτου φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα για να εκφοβίσει τους επιτιθέμενους.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ορχομενού, οι οποίοι συνέλαβαν δυο από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, ενώ το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες και ο τραυματισμένος Ρομά που αποδείχθηκε ότι ήταν μεταξύ αυτών που πετούσαν πέτρες. Άλλα πέντε άτομα αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά περίπτωση.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement