Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Χρήστος Φερεντίνος «πετσόκοψε» τους αρνητές των εμβολίων (video)


Ο Χρήστος Φερεντίνος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι είχε κολλήσει κορωνοϊό ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του, για τους ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Ο γνωστός παρουσιαστής που είναι υπέρ του εμβολιασμού, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα βίντεο μέσα από το οποίο έδωσε, με ένα παράδειγμα, τη δική του απάντηση στους αρνητές των εμβολίων, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να μην το κάνουν χωρίς ωστόσο να έχουν μία τεκμηριωμένη άποψη, κάνοντας έστω μία σχετική έρευνα περί αυτού του θέματος.

«Πως οι αντιεμβολιαστές ακούγονται σε μας τους υπόλοιπους», ήταν ο τίτλος του σχετικού βίντεο με τον παρουσιαστή να λέει χαρακτηριστικά: «Μια φορά παραλίγο να πεθάνω επειδή στραβοκατάπια όσο έτρωγα. Έκανα την έρευνα μου και διαπίστωσα ότι δεν το έχω πάθει μόνο εγώ. Χιλιάδες άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο από το φαγητό και εκατοντάδες απ’ αυτούς πεθαίνουν κιόλας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ταΐζω τα παιδιά μου. Είναι επικίνδυνο.

Τώρα πολλοί θα πουν ότι το φαγητό εμποδίζει την λιμοκτονία και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια βέβαια αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε και όλους τους κινδύνους που έχει το φαγητό όπως πνιγμός, αλλεργίες, ουλίτιδα αλλά και δυσάρεστη αναπνοή.

Απλά λέω κάντε την έρευνά σας και αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας. Εάν αποφασίσετε να δώσετε στα παιδιά σας πιθανόν θανάσιμη τροφή, αυτό είναι πρόβλημά σας. Αλλά σαν γονιός δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση έχει κανένα δικαίωμα να μου πει ότι πρέπει να ταΐσω τα παιδιά μου.»

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement