Ad Code

Responsive Advertisement

Δεν ήταν απλό περιστατικό «διάσωσης» το συμβάν με την θαλαμηγό και τους δεκάδες (λαθρο)μετανάστες


Μία διαφορετική εικόνα για το συμβάν με την θαλαμηγό η οποία μετέφερε παράνομους μετανάστες και έμεινε ακυβέρνητη ανοιχτά της Πελοποννήσου, δίνει ο Νίκος Τριάντης στο Twitter.

Εστίαση μάλιστα στο γεγονός ότι οι μετανάστες ήταν όλοι άντρες νεαρής ηλικίας, μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το σκάφος φαίνεται ότι είχε υποστεί πρόσκρουση. Οι φωτογραφίες είναι από την εφημερίδα Θάρρος, της Καλαμάτας.

Διαβάστε τι έγραψε:


Το περιστατικό με την θαλαμηγό που γράφει White Angel μάλλον δεν εξελίχτηκε σε ένα απλό περιστατικό λαθρομετανάστευσης και ρυμούλκησης.


Στην πρώτη φωτογραφία της τοπικής εφημερίδας Θάρρος φαίνεται το αλιευτικό ΜΙΧΑΛΗΣ (γαλάζιο πλαίσιο) που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Καλαμάτας να ρυμουλκεί στην τελική φάση το σκάφος με τους 170 αλλοδαπούς (κόκκινο πλαίσιο).



Στην επόμενη φωτογραφία φαίνονται ίχνη χτυπήματος στο δεξιό τμήμα της πλώρης τους σκάφους WHITE ANGEL, χτύπημα πάνω από τον ανεμοθραύστη και σπασμένο το κεντρικό τμήμα του ανεμοθραύστη.

Τέλος ο αριθμός των ανδρών ειδικών αποστολών του ΛΣ ήταν σημαντικά μεγάλος και όλοι οι επιβαίνοντες ήταν άντρες νεαρής ηλικίας κυρίως...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement