Ad Code

Responsive Advertisement

Μην έχετε παράπονα για το χάλι της χώρας - Και εδώ που στεκόμαστε θαύμα είναι...

 
Εδώ βλέπουμε πως ο κόσμος της Ρόδου υποδέχτηκε τον Τζέιμς Καφετζή, μετά από 5 μήνες τηλεοπτικού κανιβαλισμού όπου συμμετείχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Επί 5 μήνες δεν έκανε απολύτως τίποτα παρά μόνο πείναγε, εξαπατούσε την παραγωγή και έστηνε ή συμμετείχε σε δολοπλοκίες. Δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν και αμειβόταν κιόλας ικανοποιητικά από την παραγωγή του προγράμματος.
Αυτό το τίποτα ο κόσμος το εκτίμησε δεόντως και το υποδέχτηκε με τιμές ηγέτη...
Αυτός ο κόσμος ψηφίζει και αποφασίζει για το μέλλον όλων.
Γι' αυτό μην έχετε παράπονα για το χάλι της χώρας!


Και εδώ, βλέπουμε τον Β.Γεωργιάδη, μαθητή της 3ης λυκείου το 2017, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαθηματικών της Βραζιλίας.

Δυστυχώς για τον λεβέντη αυτόν που τίμησε την χώρα και συνέχισε την Ιδέα πως η Ελλάδα είναι η χώρα των τεχνών και των γραμμάτων δεν υπήρχε κόσμος να τον περιμένει!

Γιατί ο κόσμος έχει μάθει από χρόνια τώρα να επιβραβεύει το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Την ουσία την απεχθάνεται, την διώχνει, του θυμίζει πως πρέπει να προσπαθήσει πολύ...

Ενώ το να είσαι στην τηλεόραση σημαίνει εύκολο χρήμα και δόξα και φανταχτερά αυτοκίνητα και φανταχτερές γυναίκες... 

Άρα, γιατί να προσπαθείς; 

Υ.Γ.: Για να είμαστε δίκαιοι, το φαινόμενο δεν είναι αμιγώς Ελληνικό αλλά παγκόσμιο. 
Υ.Γ.2: Για την ακρίβεια, η ελληνική ομάδα στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα κατέλαβε τη δωδέκατη θέση στον κόσμο και την πρώτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, τέσσερα αργυρά και ένα χάλκινο επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη διάκριση που έχουν κερδίσει Έλληνες σε παγκόσμιο διαγωνισμό μαθηματικών.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement