Ad Code

Responsive Advertisement

Για ποιόν πατριωτικό δημοκρατικό χώρο;


« Η αλήθεια να λέγεται!!»
« για ποιόν πατριωτικό δημοκρατικό χώρο!!»
Πολλοί απλοί πολίτες – ψηφοφόροι αγωνιούν και επιθυμούν την Ένωση των δημοκρατικών πατριωτικών κομμάτων του χώρου της δεξιάς και κεντροδεξιάς και το ερώτημα που γενάτε… Για ποιόν πατριωτικό χώρο , για αυτόν που σε κάθε συγκυρία τον ‘’εκμεταλλεύονται’’ οι κάθε είδους ‘’αυτοαποκαλούμενοι υπέρ πατριώτες’’ για να ‘’παίζουν’’ τα προσωπικά τους πολιτικά’’ παιχνίδια’’ εκμεταλλευόμενοι την ψήφο των πολιτών, και στη συνέχεια να συνεργάζονται ή να γίνονται ‘’λαγοί’’ των εκάστοτε κυβερνητικών κομμάτων από το 1981 και μέχρι σήμερα!!

Μήπως δεν τα ζήσαμε το 1981 όπου ‘’ορδές’’ ένθερμων υποστηρικτών της χούντας ,ανά την επικράτεια, αντάμα με κομουνιστές ,λακίσαντες από το Κ. Κ. Ε, παιάνιζαν στις πλατείες ‘’πράσινα λάβαρα’’ και φώναζαν ‘’απόψε πεθαίνει η δεξιά’’ παραγκωνίζοντας ακόμα και την τότε ‘’ραχοκοκαλιά’’ του ΠΑΣΟΚ που ήταν οι κεντρώοι, και άλλοι κρυφά να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ για μία θέση στο δημόσιο και στη συνέχεια μας το ‘’έπαιζαν’’ και δεξιοί ‘’υπέρ πατριώτες’’!!

Μήπως δεν τα ζήσαμε και το 2011 με το ΛΑ. Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Ν. Δημοκρατίας και δήλωνε ότι με δική του πρόταση είχε επιλεγεί για Πρωθυπουργός ο μνημονιακός τραπεζίτης κύριος Λουκάς Παπαδήμος και το κόμμα του είχε ψηφίσει το πρώτο δυσβάστακτο μνημόνιο που άνοιξαν ‘’οι κάνουλες’’ και για τα επόμενα!!.

Μήπως και δεν ζήσαμε τον ‘’υπερπατριώτη’’ δεξιό κύριο Καμμένο που το κόμμα του συνεργάστηκε με την Αριστερά του Σύριζα ψηφίζοντας ακόμα και την συμφωνία των Πρεσπών!!

Τέτοιες ‘’κολοτούμπες’’ δεξιών ‘’υπέρ πατριωτών’’ ούτε η αριστερά δεν τις κάνει!!

Η μήπως δεν τα ζούμε και σήμερα με το κόμμα του Βελόπουλου της ‘’σχολής Καρατζαφέρη’’ που ενώ ψηφίζει το κόμμα του Νομοσχέδια και τροπολογίες της σημερινής Κυβέρνησης οι οπαδοί του να στρέφονται κατά της Κυβέρνησης και να τον χειροκροτούν.

Και όσο για την ‘’χρυσή Αυγή’’ των ‘’ταγμάτων εφόδου’’ το μόνο που πέτυχε με τις πράξεις της να ‘’μαγαρίσει’’ τον πατριωτικό δημοκρατικό χώρο, και όπως αποδείχθηκε ιδεολογικός ουδεμία σχέση είχε με αυτόν.

Για ποιόν δεξιό δημοκρατικό πατριωτικό χώρο ομιλούμαι , για αυτόν που οι ‘’αυτοαποκαλούμενοι υπέρ πατριώτες’’ από το 1981 και μέχρι σήμερα τον έχουν κάνει ‘’σουρωτήρι’’ για να ‘’παίζουν’’ τα πολιτικά τους ‘’παιχνίδια’’ !!

Η μήπως κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν έγιναν προσπάθειες για την ένωση πολλών εξ’ αυτών των κομμάτων που ουδέποτε πέρασαν το’’ κατώφλι’’ της Βουλής και αρκετοί ήθελαν την Αρχηγία. Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω τη στάση που κράτησαν οι κ.κΚρανιδιώτης και Τσήμερος να βρεθεί κινείς αποδοχής Αρχηγός και τελικά δεν άντεξαν και σύμπραξαν τα κόμματά τους χωρίς να τεθεί βέτο Αρχηγίας αμφοτέρων πλευρών.

Μήπως τα ίδια δεν συμβαίνουν και στην απέναντι όχθη ‘’ πανσπερμίας’’ εκτός Βουλής κομμάτων της Αριστεράς!!.

Για αυτό και τα μεγάλα κόμματα που εναλλάσσονται την εξουσία χαίρονται που δεν υπάρχει αντιπολίτευση και ψηφίζουν ότι θέλουν και επιθυμούν.

Εκτός βέβαια το Κ.Κ.Ε που ενώ ο κόσμος έχει αλλάξει , ακόμα και σε όλα τα κράτη του πρώην Ανατολικού μπλοκ, αυτό ακόμα ονειρεύεται ‘’ παλαιές δόξες λαμπερές’’!!!.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement