Ad Code

Responsive Advertisement

Ελεύθεροι οι τσιγγάνοι στην Πάρο - Προφυλακισμένος ο 63χρονος που σκότωσε τον τσιγγάνο που μπούκαρε για να τον κλέψει


Θυμάστε τον 63χρονο στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας που σκότωσε έναν τσιγγάνο που μπούκαρε στο σπίτι του για να τον κλέψει, και κάηκε όλη η Μεσσήνη και τα πέριξ για τρεις μέρες;
Ο 63χρονος είναι προφυλακισμένος από το φθινόπωρο.

Πριν λίγες μέρες ένας τσιγγάνος σήκωσε την καραμπίνα του έξω από την αστυνομική διεύθυνση Καλαμάτας και πυροβολούσε με τους αστυνομικούς να κοιτούν πίσω από τις πόρτες.

Ο τσιγγάνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ώστε να ξανασηκώσει την καραμπίνα την επόμενη φορά. Αν τον είχαν ξαπλώσει βέβαια κάτω οι αστυνομικοί σήμερα θα καιγόταν η Καλαμάτα και οι περισσότεροι θα μιλάγανε για αστυνομική βία.

Χτες αφέθηκαν φυσικά ελεύθεροι οι τσιγγάνοι στην Πάρο που επιτέθηκαν και χειροδίκησαν σε αστυνομικούς.

Αστυνομία ευνουχισμένη με δεμένα χέρια, φέρουν όπλα απλά ως διακοσμητικά στοιχεία, πολίτες που αν αντιδράσουν σε οποιαδήποτε απειλή θα βρεθούν κατηγορούμενοι και ένα νομικό πλαίσιο ακαθόριστο φτιαγμένο μάλλον σε βάρος αυτών που θέλουν να προστατέψουν τη ζωή τους και τις περιουσίες τους.
Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της χώρας είναι η απονομή δικαιοσύνης, η ταχύτητα που αποδίδεται, ο ίδιος ο Ποινικός Κώδικας και η σωστή εφαρμογή των νόμων.

Σήμερα απεργούν οι συνδικαλιστές στο μετρό παρόλο που η απεργία κρίθηκε παράνομη. Φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν θα υποστούν καμία συνέπεια. Γιατί αν γνωρίζανε πως θα απολυθούν θα το τολμούσανε; 

Όχι.

Καθένας λοιπόν κάνει ότι γουστάρει και όποτε το γουστάρει.
Γιατί; 
Γιατί μπορεί...
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement