Ad Code

Responsive Advertisement

Ο Κουφοντίνας δεν κάνει απεργία πείνας για την μεταφορά του αλλά για την αποφυλάκιση του


Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ένας στυγνός φονιάς, αρνούμενος να σιτιστεί μόνο και μόνο για να εμπαίξει την Ελληνική Δικαιοσύνη και να διχάσει την κοινωνία.

Ένας φονιάς που πρώτοι οι σύντροφοι του και οι οπαδοί του θέλουν να τον δουν νεκρό γιατί ζωντανός ξυπνάει τις μνήμες στα θύματα του που έζησαν και στους συγγενείς των θυμάτων που εκτελέστηκαν.

Ο Κουφοντίνας δεν κάνει απεργία πείνας για να μεταφερθεί στο ένα σωφρονιστικό κατάστημα ή στο άλλο. Τώρα θέλει δήθεν να πάει στον Κορυδαλλό αλλά το 2015 ο Κουφοντίνας δεν ήθελε να γυρίσει στον Κορυδαλλό (…)

Τον Σεπτέμβριο όμως του 2021, με βάση τον νέο Π.Κ. που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης, κατοχυρώνεται το δικαίωμά του, γιατί κάνει απεργία πείνας;

Μα φυσικά για να εκβιάσει το σύστημα για τότε και να τύχει ευνοημένος των ευεγερτημάτων του νόμου που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζοντας τον τρομοκράτη φονιά, και ας το αρνείται.

Αλλά το θέμα είναι, γιατί κόπτονται όσοι κόπτονται τόσο για τον Κουφοντίνα και όχι για τους άλλους τρομοκράτες της 17Ν όπως ο Γιωτόπουλος ο οποίος είναι πάνω από 70 ετών με νοσήματα και ο οποίος έχει ζητήσει κατ' επανάληψη διάφορα ευεγερτήματα τα οποία του τα έχουν απαρνηθεί και σωστά του τα έχουν αρνηθεί...!
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement