Ad Code

Responsive Advertisement

Αντιδήμαρχος golden boy με σοφέρ και 5 γραμματείς


– Απίστευτες καταγγελίες καταφθάνουν στο Piraeus Press για Αντιδήμαρχο «golden boy»
– Έχει αντικαταστήσει το δικό του ΙΧ με της υπηρεσίας
– Ο «σοφέρ» έχει προσληφθεί ως οδηγός απορριματοφόρων για τις ανάγκες του Δήμου

Για γέλια και για κλάματα είναι αυτά που συμβαίνουν σε Δήμο του Πειραιά!
Ο νεαρός Αντιδήμαρχος, διδάσκοντας σεμνότητα και ταπεινότητα, κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου, έχοντας μάλιστα ορίσει ως «σοφέρ», υπάλληλο που προσλήφθηκε ως οδηγός απορριμματοφόρου στον τομέα της καθαριότητας!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω αντιδήμαρχος δεν έχει ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3, αλλά 5 γραμματείς! Αν δεν κάνουμε λάθος τέτοια γραμματεία δεν έχει ούτε ο Δήμαρχος της πόλης!

Επιπροσθέτως μαθαίνουμε ότι το υπηρεσιακό όχημα έχει ταξιδέψει και εκτός Πειραιά, και όταν λέμε εκτός Πειραιά, εννοούμε πολλά εκατοντάδες χιλιόμετρα εκτός Πειραιά, πράξη που κινείται στα όρια της παρατυπίας αν όχι της παρανομίας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τα έξοδα του υπηρεσιακού οχήματος για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών του Αντιδημάρχου, καλύπτονται από το ταμείο του Δήμου… γιατί τότε προκύπτουν και άλλα ζητήματα, πέραν των ηθικών!

Καλή είναι η μόστρα, αλλά όλα στη ζωή πρέπει να έχουν και ένα μέτρο, γιατί εκτίθενται άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα και που ενδεχομένως δε είναι γνωστές αυτής της προκλητικής συμπεριφοράς!

Όσο για το περιστατικό με το σκασμένο λάστιχο που κλήθηκαν υπάλληλοι του Δήμου να το αντικαταστήσουν, βρίσκεται υπό έλεγχο!

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement