Ad Code

Responsive Advertisement

Αντιδράσεις για το γεύμα του πρωθυπουργού σε βεράντα βουλευτή στην Ικαρία

Αντιδράσεις για το γεύμα του πρωθυπουργού σε βεράντα βουλευτή στην Ικαρία


O Γεωργιάδης παίρνει την μια πιο αντιφατική απόφαση μετά την άλλη και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης γράφει όλο τον κόσμο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει γιατί αυτό το δίδυμο πρέπει να εξαϋλωθεί από την Νέα Δημοκρατία; 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει, μαζί με συνεργάτες του, στη βεράντα σπιτιού, κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στους Φούρνους Ικαρίας.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με τουλάχιστον 15 άτομα, που κάθονται σε δύο διαφορετικά τραπέζια.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, ενώ αναμένεται και αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Να σημειωθεί πως το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε αποδοκιμασίες κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Ικαρίας. Κάτοικοι και εργαζόμενοι του νοσοκομείου διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στο χώρο της υγείας και του υπενθύμισαν τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement