Ad Code

Responsive Advertisement

«Τρομονόμος» στην Τέχνη


Τροποποίηθηκε λοιπόν ο παρακάτω νόμος:

Απαγόρευση υποκίνησης σε βία ή μίσος και δημόσιας πρόκλησης σε τρομοκρατικό έγκλημα
(Άρθρο 6 της Οδηγίας (ΕΕ) 2010/13)
Οι υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων δεν πρέπει:

α) να εμπεριέχουν υποκίνηση σε βία ή μίσος εναντίον ομάδας ανθρώπων ή μέλους ομάδας, ιδίως λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, εθνοτικής καταγωγής, ιθαγένειας ή κοινωνικής προέλευσης, γενετικών χαρακτηριστικών, γλώσσας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικών φρονημάτων ή κάθε άλλης γνώμης, ιδιότητας μέλους εθνικής μειονότητας, περιουσίας, γέννησης, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού,

β) να εμπεριέχουν δημόσια πρόκληση σε τέλεση τρομοκρατικού εγκλήματος, σύμφωνα με τα άρθρα 187Α ΠΚ, 187Β ΠΚ και 32 έως 35 του ν. 4689/2020 (Α΄103).

Πώς τροποποιήθηκε;
Αφαιρέθηκε το β σκέλος.

Ο κ. Λιβάνιος μάλιστα διευκρίνησε για το α σκέλος ότι ο νόμος δεν θα διώκει τον καλλιτέχνη που είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει, αλλά τα οπτικοακουστικά μέσα που θα μεταδίδουν το έργο του. Δηλαδή, απλά θα αποκλειστεί απο την αγορά. Μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, αλλά δεν θα τον βλέπει και δεν θα τον ακούει κανείς.
\
Ενοχλεί καθόλου αυτό την Αριστερή «πολιτιστική» δράση;

Καθόλου. Αφού το «καλλιτεχνικό» έργο των Αντι ομάδων, δεν μεταδίδεται απο νόμιμα οπτιακουστικά μέσα, αλλά μόνο παράνομα, υπόγεια ή στον δρόμο.

Ο «καλλιτέχνης» γκραφιτάς, αφισοκολητής, λογογράφος, ακτιβιστής της τέχνης του καταστρέφειν δεν διώκεται, οπότε τζάμι. 
\Ψηφίστε τον.

Έτσι, θα ζήσουμε σε μια ειρηνική, υπέροχη κοινωνία όπου η εφημερίδα θα διώκεται αν φιλοξενήσει σατυρικό, καυστικό σκίτσο του κ.Χατζόπουλου, άλλα η δημόσια πρόκληση σε τρομοκρατικό κτύπημα ή η απειλές του Ρουβίκωνα και των συντρόφων του Κουφοντίνα θα θεωρούνται ενας υγιής ακτιβισμός.
Δεν θα μπορούσε να νομοθετήσει καλύτερα ούτε ο Συριζα. 
Ομολογώ.

Όταν κάνει μια φορα κάποιος λάθος συγχωρείται. Όταν το κάνει πολλες φορές, είναι μεθόδευση. Τα χάδια στην Αριστερά και τις παραφυάδες της έχουν αποκτήσει συντροφική σχέση πλέον.

Η αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια μόνο ως στάχτη στα μάτια και εργαλείο διορισμών μπορεί να εκληφθεί.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement