Ad Code

Responsive Advertisement

Μετά το "κράξιμο" του Μαξίμου για τον χειρισμό Λιγνάδη η υπεύθυνη επικοινωνίας της Μενδώνη χτύπησε το πόδι της!


Μια διαβολική σύμπτωση θα κρατήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα μακριά από τα καθήκοντά της, τής συμβούλου επικοινωνίας της υπουργού Πολιτισμού, την Άννα Παναγιωταρέα, καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω ενός ατυχήματος, την ώρα που η Λίνα Μενδώνη βρίσκεται σε δυσχερή θέση!

Πριν από λίγες ημέρες η άμισθη σύμβουλος της υπουργού είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο σημείο στο οποίο είχε υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο παρελθόν. Έτσι, αναπόφευκτα θα χρειαστεί και τρίτη! Μοιραία, λοιπόν, η υπουργός Πολιτισμού, που τα τελευταία 24ωρα δέχεται ακόμα και εσωκομματικά πυρά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση Λιγνάδη, θα στερηθεί το σημαντικό «όπλο» της επικοινωνίας, που ήταν αρμοδιότητα της Αννας Παναγιωταρέα.

Η… γκαντεμιά για την ηγεσία του ΥΠΠΟΑ συνεχίζεται, λοιπόν, εν μέσω ομοβροντιών προς το πρόσωπο της κυρίας Μενδώνη, τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και από πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και από αρκετά προβεβλημένα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, μεταξύ των οποίων και η Αριστοτελία Πελώνη. Τη Δευτέρα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος είχε δηλώσει μεν ότι η κυβέρνηση στηρίζει την υπουργό Πολιτισμού, δεν παρέλειψε όμως να χαρακτηρίσει «ατυχείς» τόσο τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Και όλα αυτά όταν ακόμη η Άννα Παναγιωταρέα πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως σύμβουλος επικοινωνίας, κάτι που σημαίνει ότι μετά το ατύχημα και την αναγκαστική μακρά απουσία, λόγω της ανάρρωσής της, η Λίνα Μενδώνη θα πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη τον καταιγισμό πυρών που δέχεται μέσω των ΜΜΕ αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, θα πρέπει να διαχειριστεί χωρίς τη συνδρομή της κυρίας Παναγιωταρέα την πίεση που της ασκούν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και πρωτοκλασάτα, τα οποία της ζητούν να διευκολύνει τον πρωθυπουργό υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement