Ad Code

Responsive Advertisement

Αυτοί είναι! Απόπειρα αναγνώρισης «εθνικής μειονότητας» εντός Ελλάδας!


Θαμμένο μέσα στο πολυσέλιδο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ είχαν ένα εθνικό έγκλημα. Στην παράγραφο ένα του άρθρου οκτώ, στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Θόδωρος Λιβάνιος, υπήρχε αναφορά στον όρο «εθνική μειονότητα», αναφερόμενος όμως στην ελληνική επικράτεια!

Το συγκεκριμένο το εντόπισε η Ελληνική Λύση, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος να βγάλει ανακοίνωση με την οποία αποκαλούσε την κυβέρνηση εθνικά επικίνδυνη και ζητούσε την παραίτηση της! 

Η ουσία είναι ότι μιλάμε όντως για μία εθνικά επικίνδυνη ενέργεια διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμιά εθνική μειονότητα, παρά μόνο η Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Αναγνώριση «εθνικής μειονότητας» στην Ελλάδα επιδιώκει σφόδρα εδώ και δεκαετίες τόσο η Τουρκία αλλά και τα Σκόπια!

Και εάν ψηφιζόταν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα αποτελούσε ομολογία ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εθνικές μειονότητες, καταρρίπτοντας την ελληνική εθνική πολιτική ενός αιώνα. Γεγονός που θα αποτελούσε όντως εθνικό έγκλημα.

Μετά την οργισμένη ανακοίνωση Βελόπουλου, το θέμα έγινε αντιληπτό και από άλλα κόμματα όπως ο ΣυΡιζΑ και το ΚΙΝΑΛ και σφυροκόπησαν όλοι την κυβέρνηση με αποτέλεσμα το επίμαχο κομμάτι να αποσυρθεί.

Μιλάμε πάντως για μία άκρως επικίνδυνη ενέργεια και θα πρέπει να εντοπιστεί ποιος στην κυβέρνηση προσπάθησε να την περάσει στα μουλωχτά. Είναι όντως απόπειρα εθνικής προδοσίας.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement