Ad Code

Responsive Advertisement

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ρομά σπάνε το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη επειδή τους «χάλασε τη δουλειά»


Ρομά προσπάθησαν να παραβιάσουν σπίτι στο Ζεφύρι μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από γείτονες - Τότε τράπηκαν σε φυγή, αλλά είκοσι λεπτά αργότερα επέστρεψαν προκειμένου να εκδικηθούν αυτόν που τους «χάλασε τη δουλειά».

Ένα απίστευτο περιστατικό κατεγράφη από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στην περιοχή του Ζεφυρίου ξημερώματα Δευτέρας 8 Ιανουαρίου.

Δυο μέλη συμμορίας Ρομά που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ρημάξει τις γύρω γειτονιές, αντέδρασαν με έναν απρόβλεπτο τρόπο όταν διαπίστωσαν ότι στην προσπάθεια τους να εισέλθουν σε σπίτι τετραμελούς οικογένειας για να κλέψουν, έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα τους, ο οποίος άρχιζε να φωνάζει προς το μέρος τους και να τους πετάει αντικείμενα στην προσπάθεια να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν το σημείο.

Δείτε βίντεο:

Ρομά σπάνε με τούβλα παρμπρίζ Ι.Χ για να εκδικηθούν τον ιδιοκτήτη του
Οι δυο Ρομά αιφνιδιάζονται από την απροσδόκητη αντίδραση κι ενώ αρχικά μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και φεύγουν, έπειτα από είκοσι λεπτά επιστρέφουν πεζοί. Ένας εκ των δυο κρατάει στα χέρια του δυο μεγάλα τούβλα ενώ ακολουθεί ο δεύτερος από κοντινή απόσταση. Ο νεαρός Ρομά προκειμένου να εκδικηθεί τον γείτονα που χάλασε τα σχέδια τους, αρχίζει να εκτοξεύει τα τούβλα στοχεύοντας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Το παρμπρίζ θρυμματίζεται και οι δυο Ρομά τρέπονται σε φυγή.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ Ζεφυρίου και ο κάτοχος του Ι.Χ κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, ευελπιστώντας ότι οι Αρχές κάνοντας χρήση και του βιντεοσκοπημένου υλικού θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement