Ad Code

Responsive Advertisement

Μήδεια ο Στέφανος Μάνος, επιτίθεται τουρτουρίζοντας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη


Με μία ανάρτηση κόλαφο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter, ένας ιστορικός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και του φιλελευθερισμού, ο Στεφανος Μάνος, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης. Κάνοντας μάλιστα σύγκριση με τις κυβερνήσεις των προηγούμενων δεκαετιών.

Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη; Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη; Το περιγράφει ο ίδιος λέγοντας: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα»;


Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι ελπίδες του Στέφανου Μανού μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη θα θάβονταν στο χιόνι, στο κρύο και το σκοτάδι. Σαν την Μήδεια που «έφαγε» τα παιδιά της.

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement