Ad Code

Responsive Advertisement

Υπερήλικες αδυνατούν να κλείσουν ραντεβού γιατί τους πετάει το σύστημα έξω και χάνονται τα εμβόλια!


Ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας χτυπούν και τους εμβολιασμούς. Υπερήλικες αδυνατούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αν και έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα, στην οποία ανήκουν γιατί δεν τους αναγνωρίζει το… σύστημα. 

Ούτε όμως και οι υπεύθυνοι των εμβολιαστικών κέντρων, της ΗΔΙΚΑ, του ΕΦΚΑ, των ΚΕΠ και των φαρμακείων μπορούν να εξηγήσουν το… μυστήριο. 

Σηκώνουν τα χέρια ψηλά, παραπέμποντας τους πολίτες ο ένας στον άλλο και από την μια υπηρεσία στην άλλη, λαμβάνοντας συνήθως οι ενδιαφερόμενοι την ίδια απάντηση: «Καταλαβαίνουμε, αλλά και εμείς τι να κάνουμε; Δεν είμαστε υπεύθυνοι. Δοκιμάστε εκεί…».

Την ίδια ώρα εκατοντάδες ενστάσεις πολιτών, οι οποίοι ζητούν να μάθουν που βρίσκεται το πρόβλημα για να το διορθώσουν και να κλείσουν ραντεβού παραμένουν αναπάντητες από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Η παρατατεταμένη καθυστέρηση δοκιμάζει τις αντοχές των ενδιαφερομένων και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους, καθώς οι περισσότεροι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν υποκείμενα νοσήματα.
 

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement