Ad Code

Responsive Advertisement

Η άοπλη γυναίκα που έχασε την ζωή της από τους ασφαλίτες της Πελόζι στο Καπιτώλιο ήταν η Ashli Babbitt - Να την θυμόμαστε πάντα όταν μιλάμε για "Δημοκρατία"

Τελικά σ αυτή τη χώρα δεν φταίει αυτός που κάνει το κακό αλλά αυτός που το αντιλαμβάνεται κ διαμαρτύρεται! 

Η άοπλη Άσλι Μπάμπιτ έπεσε νεκρή από τα πυρά των ασφαλιτών της (μη εκλεγμένης) νέας προέδρου των ΗΠΑ Nάνσι Πελόζι. Δεν απειλούσε κανέναν, δεν πήγε εκεί να βανδαλίσει. Πήγε να διαμαρτυρηθεί γιατί αγνοήθηκε η ψήφος της...!

Ήταν 44 χρόνων όπως κι εγώ. Μαζί με την Άσλι έπεσαν νεκροί άλλοι 3 ενήλικες άνθρωποι, άοπλοι επίσης, στη ευρύτερη περιοχή του Καπιτωλίου κατά τη χθεσινή «παρέμβαση» των Αμερικανών πολιτών για να επαναληφθούν οι εκλογές της 03/11/2020 που χαρακτηρίστηκαν από νοθεία και εντέλει και από βία...

Τι και αν οι (επιστολικές) ψήφοι ήταν αποδεδειγμένα ασύμμετρα περισσότερες των εγγεγραμμένων, τι και αν οι υπερβάλλοντες ψήφοι ήταν ΟΛΟΙ (!!!) υπέρ του μπάϊντεν, η πάντα «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» αποφάσισε ότι λόγω αμφιβολιών (!!!) το 4% περίπου της μεταξύ τους εκλογικής διαφοράς αλλάζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τις πολιτικές της. 

Η ΝΤΠ αλλά και τα lobbies, το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, όπως το αναφέρουν οι γνωρίζοντες τα πράγματα, αποφάσισαν ότι ο Τράμπ δεν έκανε τις δουλειές τους. Και έπρεπε να αντικατασταθεί. Και αντικαταστάθηκε. 

Στην Ελλάδα, αριστερές και δεξιές ιστοσελίδες(!) πριν και μετά τις εκλογές της 03/11 ομοθυμαδόν χαρακτήριζαν με ακραία απαξιωτικά επίθετα τον απερχόμενο πρόεδρο, λες και αναφέρονταν στην «προσωπικότητα» του σκοπιανού πρωθυπουργού και του μορφώματος που εκπροσωπεί. 

  • Η λαϊκή αγανάκτηση το 2021 χαρακτηρίζεται από σχεδόν όλα τα ΜΜ(Εξαπάτησης) σαν «εισβολή κατά της δημοκρατίας». 
  • H εισβολή στις 2 Μαΐου 1967, μιας ομάδας 30 οπλισμένων μαύρων "συντρόφων" των Black Panther, στην αίθουσα του Καπιτωλίου της Καλιφόρνια (Σακραμέντο) για να αποτρέψουν την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα απαγόρευε την οπλοφορία, χαρακτηρίζεται από τα ίδια ΜΜ(Εξαπάτησης) ως «εξέγερση για τη δημοκρατία».
  • Περίεργο...;

Κοινός παρανομαστής το όνομα ενός πολιτεύματος που έχει βιαστεί κατάφορα στο πέρασμα του χρόνου. Και σίγουρα δεν έχει καμία -μα καμία όμως- σχέση με την Αθηναϊκή Δημοκρατία των Ελλήνων προγόνων μας. 

Στο όνομά της επιβεβαιώθηκαν τα πιο απολυταρχικά (και απάνθρωπα) καθεστώτα αλλά και δικαιώθηκε το γνωστό πλέον σε όλους μας ρητό του Winston Churchill. Πάντα ήθελα να πιστεύω ότι οι πλειοψηφία πρέπει να δικαιώνεται. 

Στην διάρκεια των χρόνων που ζω όμως κατάλαβα ότι η πλειοψηφία διαμορφώνεται ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοποί της πιο μικρής μειοψηφίας ανθρώπων. Και δυστυχώς για το είδος μας, διαμορφώνεται όχι από έντιμους ανθρώπους αλλά από άτιμους, κλέφτες και ψεύτες...

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement