Ad Code

Responsive Advertisement

Επιφυλακτικοί στην Κύπρο για το εμβόλιο!!! Στην Ελλάδα;;; – ΒΙΝΤΕΟ


Το ερώτημα αν θα εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό έθεσε σε πολίτες κυπριακό κανάλι. 
Οι απαντήσεις ποικίλουν, ανάλογα με την ηλικία. 

Όπως προκύπτει από το γκάλοπ, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παρουσιάζονται θετικοί στον εμβολιασμό, άλλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των πρώτων εμβολιασμών, ενώ οι νεότεροι εμφανίζονται πιο σκεπτικοί για την αποτελεσματικότητά του.

Αυτό, την ώρα που επιστήμονες έχουν εκφράσει έντονο προβληματισμό, επειδή το εμβόλιο δεν έχει εκλεχθεί επαρκώς για τις όποιες παρενέργειες ενδεχομένως προκαλέσει, καθώς έλαβε, άνευ προηγουμένου, ταχεία έγκριση.


Σημειώνεται πως σε χθεσινό άρθρο του el.gr επικαλεστήκαμε δηλώσεις του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος έκανε λόγο για «παγκόσμιο πείραμα», υπογραμμίζοντας: «Έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους από τυχόν παρενέργειες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια για τον covid, με σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων των κρατών».

«Για την συγκεκριμένη έρευνα για το συγκεκριμένο εμβόλιο, κάτι που το έχει πει και ο κ. Μόσιαλος, 90% των χρημάτων που δόθηκαν είναι από κρατικούς πόρους, άρα λοιπόν, επί της ουσίας οι εταιρείες δεν έχουν ρισκάρει τίποτα για την παραγωγή του εμβολίου το προπλήρωσαν οι κυβερνήσεις με λεφτά των φορολογουμένων», συμπλήρωσε, όταν έγινε αναφορά πως οι μεγάλο-εταιρείες κάνουν προσφορά στην ανθρωπότητα.

Δείτε από το 16.34, ενώ στο 25.17 γίνεται λόγος για το «παγκόσμιο πείραμα»:

Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement