Ad Code

Responsive Advertisement

Έτσι, μάλιστα! Στις έρευνες για τα εμβόλια κορωνοϊού της Οξφόρδης και η... πρώην Μις Αγγλία!


H Καρίνα Τάιρελ είναι καλλίγραμμη, sexy και εστεμμένη Μις Αγγλία. Είναι, επίσης, γιατρός, ακαδημαϊκός και ερευνήτρια στην ομάδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που εξελίσσει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Το 2014 στέφθηκε Μις Αγγλία, φθάνοντας μέχρι την 4η θέση στον διαγωνισμό για την Μις Υφήλιος, ενώ έχει πάρει πτυχίο ιατρικής από το φημισμένο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Ως ερευνήτρια εξειδικεύεται στον έλεγχο της ασφάλειας των εμβολίων που δοκιμάστηκαν την περασμένη περίοδο και έλαβαν τελικά έγκριση για κυκλοφορία.

Ο πατέρας της 31χρονης Carina, ήταν ψυχίατρος και η μητέρα της εργαζόταν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), κάτι που την ώθησε στην ιατρική και την έρευνα. Δηλώνει ένθερμη φεμινίστρια και στηρίζει την οργάνωση "Beauty with a Purpose" που συγκεντρώνει χρήματα για τους άστεγους.

Παράλληλα, παραμένει ένθερμη υποστηρίκτρια των διαγωνισμών ομορφιάς, αποτελώντας και μέλος της επιτροπής για την επιλογή της Μις Αγγλίας, και αποδεικνύει πως τα στερεότυπα είναι τόσο αναχρονιστικά όσο και εκείνοι που τα ακολουθούν.

Παρόλα αυτά δηλώνει πως στο άμεσο μέλλον ο κόσμος θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στο κομμάτι των πανδημιών και πως ακριβώς γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να στηριχθεί η έρευνα.





Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement