Ad Code

Responsive Advertisement

Αυτά σε άλλες χώρες, καλύτερες! Πρόστιμο 3.500 δολαρίων στον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα για σέλφι χωρίς μάσκα


Ο πρόεδρος της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα τιμωρήθηκε χθες με πρόστιμο 3.500 δολαρίων, αφού πόζαρε για σέλφι σε μια παραλία μαζί με μια περιστατική γυναίκα, χωρίς να φοράει μάσκα όπως απαιτείται κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ανέφεραν οι υγειονομικές αρχές.

Η Χιλή εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες για τη χρήση μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους και οι παραβάτες τιμωρούνται με κυρώσεις που περιλαμβάνουν πρόστιμα, ακόμη και ποινές φυλάκισης.

Ο Πινιέρα ζήτησε συγγνώμη μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις αρχές Δεκεμβρίου.


Ο Χιλιανός πρόεδρος εξήγησε ότι περπατούσε μόνος του κατά μήκος της παραλίας κοντά στο σπίτι του στην πολυτελή παραθαλάσσια πόλη Κατσάγκουα της Χιλής, όταν μια γυναίκα τον αναγνώρισε και ζήτησε να τραβήξουν μαζί μια φωτογραφία.

Η σέλφι δείχνει τον πρόεδρο και τη γυναίκα να στέκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, σε μια ηλιόλουστη ημέρα, χωρίς κανένας από τους δύο να φορούν μάσκες.

Βέβαια, στην μπανανία της Ελλάδας, όπου κυβερνά ο Μητσοτάκης, οι αρχές γδέρνουν τον κόσμο με πρόστιμα ενώ εκείνος εμφανίζεται σε σειρά φωτογραφιών ΧΩΡΙΣ μάσκα και χωρίς πρόστιμο...
Διαφορές...


Είναι η Χιλή καλύτερο κράτος από την Ελλάδα όπου οι νόμοι ΔΕΝ λειτουργούν; 
Προφανώς...
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement