Ad Code

Responsive Advertisement

Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη του άσκησε ο εισαγγελέας μετά το «Είναι αυτο που ξέρετε...»


Επιδόματα (φτώχειας) και Κανιβαλισμοί (επωνύμων). 
Συνηθίζεται σε αντιπαραγωγικές μετακομουνιστικές μπανανίες σαν την δική μας που οι 7 στους 10 ζουν αμειβόμενοι απευθείας από το κράτος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί - «Είμαι εγκληματίας» φώναξε ειρωνικά κατά την άφιξή του στον ειαγγελέα 

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη, προχώρησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλη δίκη.
DSC_8048
DSC_8061
DSC_8051
Η σύλληψή του και η άφιξή του στον Εισαγγελέα.



Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 8 το βράδυ της Κυριακής. Το θηριώδες εκρού Land Rover στο οποίο επέβαινε ο Νοτης Σφακιανάκης ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά απο γνωστό σουπερ μάρκετ στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊο και εγκληματικότητα, τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει απο το όχημα. Δεν προβάλλει καμία αντίσταση και όταν του ζητούν να τους πει αν έχει στείλει sms για μετακίνηση ή αν εχει χαρτιά τους τα δειχνει. 

Στην ερώτηση αν έχει κάτι παράνομο πάνω του απαντά αρνητικά όμως το έμπειρο μάτι ενός αστυνομικού καρφώνεται σε μια τσάντα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Οι αστυνομικοί την ανοιγουν και τότε έκπληκτοι διαπιστώνουν οτι είχε μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι μαρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία (μικρο μπουκαλάκι σαν αυτά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ και περιέχουν σκόνη βανίλιας) που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση που του εκαναν τι ήταν αυτο, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε: « Είναι αυτό που ξέρετε...».
Μάλιστα τους είπε, «κάντε τη δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά».

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Αυτο που είπε για το 9αρι όπλο που κατείχε παράνομα ήταν οτι δεν είχαν ανανεωθεί τα χαρτιά, είπε οτι το κουβαλούσε γιατι κινδυνεύει, ενω για τα περίπου 2 γραμμάρια κοκαΐνης δεν ήταν ξεκάθαρος.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης επεσημανε στο protothema.gr: «Ουδείς είναι πάνω απο τον νόμο. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής εκαναν τη δουλεια τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατι υποχρέωση των συναδέλφων ειναι να κανουν τη δουλεια τους και να εφαρμόζουν τον νομο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πρόσωπα. Τον τελικό λόγο εχει η δικαιοσύνη».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement